AUTOTURISM MINI ONE CADOU !!!

Complexul Decebal Tower, Business & Residence este situat intr-o pozitie ultracentrala, langa Bulevardul Unirii si Piata Alba Iulia, cu acces rapid spre zonele de birouri din centru, sud si est si aproape de Parlament, Tribunal, ministere, Centrul Vechi, teatre, universitati. Cladirea este finalizata in 2016 si este compusa din:

  • 20 de apartamente de 2, 3, 4 camere (etajele 3-9) si un penthouse situat la etajul 10; 34 locuri de parcare situate in parcarea subterana si parcare supraterana pentru vizitatori
  • 1543 mp spatii birouri (parter si etajele 1-2), 33 locuri parcare subterana inchiriate complet

Apartamentele premium se diferentiaza de oricare alte apartamente din zona centrala Unirii/Decebal/Alba Iulia prin:

  • suprafete foarte generoase: 2 camere 90 mp util; 3 camere 160 mp util, 4 camere 166-240 mp util, penthouse 282 mp util, terase 42-80 mp;
  • bucatarii mobilate ultramodern si dotate integral Ariston;
  • bai mobilate ultramodern si dotate integral ; 2 bai la apartamentele de 2 camere, 3-4 bai la celelalte apartamente;
  • 2 lifturi Otis, spatii comune generoase, finisaje foarte elegante;
  • acces securizat, paza 24h.
Ultimele apartamente cu preturi de la 171.500 euro+TVA; PROMO: Autoturism MINI ONE, valabil pentru TOATE contractele semnate pe perioada Targului National Imobiliar TNI – Detalii la standul 85, REALPRO Dan Negulescu!

TNI- Evenimentul imobiliar ALL IN ONE

Cu o experiență de 11 ani în promovarea pieței imobiliare din România și facilitarea tranzacțiilor în real estate, Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reunește toți jucătorii importanți din piața de profil: dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuințe premium și susține investițiile în segmentul imobiliar.
Prețul minim pentru o proprietate ofertată în cadrul evenimentului este de 5.175 EURO pentru un teren intravilan de 207 mp situat în Breaza, zona DN1, iar prețul maxim din cadrul târgului este de 990.000 EURO pentru o vilă în Sinaia, zona semicentrală ce are o suprafață de 278 de metri pătrați utili și un teren de 1064mp.

Cititi mai departe

Locuințele de vacanță- soluția de a-ți pune banii la treabă!

Chiar dacă sezonul estival pe litoral s-a încheiat, în cadrul Târgului Național Imobiliar vizitatorii au șansa de a începe vacanțe nesfârșite la Marea Neagră. Costul pornește de la 4.750 EURO și ajunge până la 9.000 EURO pentru cei care înțeleg beneficiile de a plăti echivalentul a câtorva vacanțe la mare și a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament în primul resort de cinci stele de pe litoralul românesc.

Cititi mai departe

Acum TU faci prețul în imobiliare!

În perioada 30 septembrie-2 octombrie la Târgul Național Imobiliar TNI vizitatorii sunt cei care stabilesc prețul imobilelor în urma discuțiilor față în față și a negocierii directe cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.500 EURO și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă plus diferența în bani, ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă.

Locuința Verde costă mai puțin!

“La Pavilionul Green Homes organizat în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI cei interesați pot afla mai multe informații despre cum pot finanța responsabil locuința pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuință de calitate superioară cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie și reparații, sănătate și bunăstare pentru familia ta. Există o corelare directă între performanța energetică a unei locuințe și nivelul de calitate al proiectării, construirii și operării acesteia.

Cititi mai departe

Se poartă upgrade-ul imobiliar

Prețurile în imobiliare își continuă trendul ușor ascendent de la începutul acestui an. Acest lucru face ca ACUM să fie momentul oportun de a cumpăra o locuință nouă, iar în ultimele luni s-a remarcat un nou trend: UPGRADE-ul IMOBILIAR. Persoanele care au deja o locuință, niște economii în bani și posibilitatea de a obține un credit imobiliar s-au hotărât să cumpere un imobil mai bun.

Cititi mai departe

PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here