București, 27.09.2016. În această toamnă, Pizza Hut Delivery își surprinde clienții cu oferta Six Pack, dar altfel, prin care aceștia pot beneficia de un preț special la șase rețete de pizza de dimensiune medie, fără a fi nevoiți însă să le comande pe toate cele șase.

Sezonul rece aduce și pentru iubitorii de pizza o nouă ofertă în meniul Pizza Hut Delivery. Toți cei care aleg să comande pizza la domiciliu se pot bucura acum de cele mai apreciate rețete, la un preț foarte avantajos, de doar 20 de lei. Ne dorim ca pizza să rămână în continuare în topul preferințelor clienților noștri atunci când plănuiesc o seară de film sau o petrecere cu prietenii”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Clienții pot opta pentru pizza la domiciliu, alegând oricare dintre celeșase rețete delicioase, pe blat Tradițional sau Italian: Rodeo, Europeană, California, Picantă, Roma și Quattro Stagioni.

Oferta Six Pack, dar altfel va fi disponibilă până în luna noiembrie a acestui an.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

 

* * * * *

 

Despre Pizza Hut Delivery

 

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Raluca Stoica

Senior Media Associate, Golin București

Email: rstoica@golin.com

Telefon: 0742 100 625
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here