Kuehne + Nagel si Grupul TRANSPOREON, operatorul retelei electronice in cloud, lider in Europa, au inceput parteneriatul pentru a implementa o platforma de colaborare digitala performanta si eficienta cu transportatorii in regim de transport rutier complet (FTL) si cei in regim de transport partial (LTL).

Kuehne + Nagel va transfera procesele sale pentru atribuirea transportului, executia si monitorizarea acestuia pentru segmentele de regim complet (FTL) si in regim de grupaj (LTL) catre platforma europeana TRANSPOREON pentru a accelera si simplifica interactiunea cu clientii sai cat si cu transportatorii. In plus, folosirea retelei de logistica electronica va permite Kuehne + Nagel sa creasca eficienta operationala si tranparenta in timp real de-a lungul lantului de transport.

Aceasta perspectiva inovativa face parte din evolutia digitala a companiei si este fundamentata de experienta si competentele dobandite prin achizitia ReTrans, un furnizor de solutii logistice pe uscat din SUA, care foloseste cu succes o platforma de logistica digitala pentru comunicarea cu transportatorii.

In Europa, Kuehne + Nagel a ales cunoscuta retea TRANSPOREON, care este deja utilizata de mai mult de 57.000 de transportatori in operatiunile lor zilnice. Acest parteneriat va permite transportatorilor sa foloseasca o singura platforma integrata in schimbul inscrierii in mai multe locuri de piata. Un proces de prelucrare la bord va permite Kuehne + Nagel sa se conecteze usor cu transportatorii suplimentari.

Transportatorii vor avea acces in timp real la cerintele de transport Kuehne + Nagel pe teritoriul Europei si vor putea sa raspunda rapid la cerere cu privire la capacitatea disponibila. ”Noul proces ne va permite sa optimizam factorii de incarcare a camionului, reducand costurile de operare si impactul asupra mediului inconjurator”, a afirmat Dl. Nils Wemhoener, Senior Vice President Operations Overland la Kuehne + Nagel. ”Folosirea platformei TRANSPOREON va stimula eficienta clientilor si transportatorilor.”

Implementarea va avea loc in Franta, unele din pietele cheie pentru Kuehne + Nagel in ceea ce priveste transportul rutier pana la sfarsitul lunii septembrie 2016.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 68,000 de angajati in 1,200 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la : www.kuehne-nagel.ro3D rendered keyboard

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here