forever_21_57821300Forever 21 surprinde orașul București

VIP-urile, jurnaliștii și bloggerii au fost primii care au întâmpinat, în exclusivitate, brand-ul Forever 21 în primul său magazin din oraș.

 

 

Joi seară, în prima zi a lunii septembrie, cei mai în vogă artiști, prezentatori TV, trendsetteri, precum și cei mai populari bloggeri de fashion și reprezentanți mass-media, au avut acces, în exclusivitate, printr-un eveniment VIP surprinzător, în primul magazin Forever 21 din București, amplasat în noul centru comercial ParkLake.

 

Cunoscuții cântăreți și actori Dorian Popa, Giulia Anghelescu și Nicole Cherry sau prezentatorii TV Andreea Esca, Eli Roman, Paula Rusu și Andrei Nourescu sunt doar o parte dintre vedetele care au participat la eveniment și au avut acces în cea mai nouă destinație de shopping din București. Printre invitații speciali s-au numărat și actrița Laura Cosoi sau bloggerițele de fashion Fabulous Muses – Alina Tănasa și Diana Enciu.

 

Suntem foarte entuziasmați să sărbătorim, alături de voi, deschiderea magazinului Forever 21 într-un oraș atât de frumos precum este orașul București. Forever 21 nu este doar un brand, ci reprezintă o nouă filosofie de fashion și shopping”, a declarat Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului Forever 21 în Europa Centrală și de Est, în deschiderea evenimentului. „Cool, fresh, trendy, autentic și accesibil – acesta este Forever 21”, a adăugat Alexandros Doukas – și aceasta a fost și atmosfera la petrecerea VIP de joi seara. Invitații s-au bucurat de o experiența unică de fashion, oferită de brand-ul Forever 21.

 

Dana Rogoz a fost gazda evenimentului și a împărtășit cu invitații entuziasmul său privind lansarea brand-ului și deschiderea magazinului în București, în timp ce DJ-ul a animat atmosfera cu muzică antrenantă. Mai mult, invitații au avut ocazia să se bucure de o prezentare de modă cu ținute memorabile, alcătuite exclusiv din piese vestimentare                Forever 21.

 

Evenimentul dedicat vedetelor și jurnaliștilor, care a avut loc joi seara, a fost doar începutul. În curând, oricine va avea ocazia să participe la experiența unică de shopping Forever 21. Marea deschidere a magazinului Forever 21 va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, la ora 10:00 dimineața, sub forma unui eveniment de fashion, cu muzică și surprize pentru primii clienți.

 

 

###

 

Despre Forever 21:

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați, cunoscut pentru faptul că oferă cele mai în vogă tendințe în modă la un preț foarte bun. Acest model de business funcționează prin creearea și menținerea magazinelor mereu captivante, aducând produse noi în fiecare zi. Fondat în 1984, Forever 21 operează peste 750 de magazine, în 47 de țări, din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latină, Mexic, Filipine și Marea Britanie. Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.newsroom.forever21.com

 

Despre Teren Management Europe:

Teren Management Europe este francizatul exclusiv al brand-ului “Forever 21” și deține responsabilitatea integrală pentru expansiunea brand-ului în: Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Elveția.

 

Contact de presă:

Andreea Dănescu, andreea_danescu@mccannpr.ro,0736.038.558

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here