București, 01 septembrie 2016. Pizza Hut își extinde rețeaua de restaurante din București, deschizând o nouă unitate în cadrul ParkLake, noul mall din zona Titan. Odată cu această deschidere, rețeaua Pizza Hut ajunge la 21 de restaurante aflate în București și în țară.

Restaurantul deschis în ParkLake ocupă o suprafață de 250 mp, fiind amplasat la etajul întâi, în zona de food-court. Pentru deschiderea acestei noi unități, a fost necesară o investiție de 420.000 euro, fiind astfel create 30 de locuri noi de muncă.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou restaurant Pizza Hut în București, fiecare inaugurare aducând bucuria meselor împreună mai aproape de clienții noștri. Cei care ne vor vizita, vor găsi aici aceleași produse de calitate pentru care vin în restaurantele noastre – de la clasicele rețete de pizza, paste și salate, la preparatele speciale din meniul american, disponibil acum și în această nouă locație Pizza Hut. Varietatea produselor oferite este foarte importantă pentru noi, pentru că ne dorim să le oferim clienților preparate delicioase exact așa cum își doresc, de fiecare dată când ne calcă pragul”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Restaurantul Pizza Hut din ParkLake oferă clienților posibilitatea de a comanda, pe lângă rețetele din meniul tradițional Pizza Hut, cu varietăți de pizza, paste și salate, și preparatele din meniul „American Dining Experience”, cu o selecție de produse tipic americane. Meniul american conține preparate clasice cum sunt burgerii, aripioarele picante sau coastele de porc, dar și aperitive specifice cum sunt platourile cu pui sau fructe de mare.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.Pizza Hut ParkLake

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here