Lantul frantuzesc de brutarii Paul continua extinderea in Romania prin inaugurarea celei de-a 15-a unitati, in orasul Constanta. Noua brutarie are o suprafata de 137 mp, este prevazuta cu 48 de locuri si este amplasata la parterul mall-ului City Park, in aripa noua – Intrarea Nord. in noua unitate Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro pentru amenajarea spatiului in stilul caracteristic brandului si pentru dotarea acestuia cu cele mai noi utilaje si facilitati.

„Constanta este un oras important din Romania, cu o istorie bogata, fiind un punct de conexiune intre mai multe culturi si traditii. De aceea, odata cu deschiderea noii brutarii Paul, ne-am propus sa aducem mai aproape de constanteni o mica parte din aromele Parisului, promovand filosofia brandului si conceptul <<L’art de vivre à la française>>. in continuare, vom depune toate eforturile pentru a veni in intampinarea lor cu retete frantuzesti diversificate si adaptate nevoilor de consum”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

in noua brutarile Paul, 30 de angajati vor deservi zilnic clientii si vor aduna opiniile acestora cu scopul de a oferi cele mai bune servicii si produse. in fiecare zi, clienții vor avea la dispozitie o gama diversificata de produse preparate dupa retete traditionale frantuzesti, pregatite sub conceptul „L’Art de vivre à la française”. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii plus o gama diversificata de paini.

in luna iunie clientii Paul Constanța vor beneficia de 20% reducere la aproape toate produsele din meniu, exceptie fiind ofertele speciale.

Constanta este cel de-al patrulea oras din Romania in care Paul se extinde, dupa Bucuresti, Ploiesti si Cluj-Napoca. Designul noii brutarii pastreaza elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franțuzesti rustic si chic, asemeni brutariilor traditionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca nota de eleganta si distinctie este culoarea neagra caracteristica brandului.

Mai multe informatii despre brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here