In 10 iunie incepe ZAI – ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR, un concept premium marca IMOPEDIA.ro. Cunoscut deja drept un eveniment-reper pentru expertii in imobiliare, ZAI se pregateste sa incante piata imobiliara, asa cum a facut in fiecare an printr-un eveniment original si plin de valoare.

IMOPEDIA.ro ii provoaca pe cei mai buni dintre cei mai buni agenti imobiliari sa joace dupa un nou set de reguli: „Play Smart, Play Fast, Play Fair”. Evenimentul ii va pregati astfel pe participanti pentru meciul de deschidere al EURO 2016, Romania-Franta, care va putea fi urmarit imediat dupa eveniment. Cei destul de curajosi pentru a accepta aceasta provocare sunt asteptati vineri, 10 iunie 2016, incepand cu ora 15.30 la Diamon Club.

La editia de anul acesta, sesiunile de speaking se vor imbina cu cele de networking, o componenta cruciala pentru succesul in bransa. Invitatii speciali vor fi alaturi de auditoriu, cu prezentari pe diferite teme, dar avand acelasi mesaj: „Fii invingator! Fa-o cu Fair-Play!”.

Suntem onorati sa il aducem in fata prietenilor IMOPEDIA.ro pe maestrul FLORIN CALINESCU, un artist complex care s-a reinventat constant si a ramas in top permanent, indiferent de provocarile care i-au iesit in cale. Simpla lui prezenta este o lectie de sarm, carisma si autoritate, calitati esentiale pentru agentii imobiliari care vor sa faca performanta pe termen lung.

Iar daca teoria poata sa para usoara, reputatul specialist in social media, ALEXANDRU NEGREA, va fi alaturi de noi pentru a ne sustine cu punerea in practica. Provocarea pe care el o prezinta este: „Cat de departe poate merge un agent imobiliar in vasta calatorie prin social media; cum se organizeaza profitabil campaniile de marketing”.

LORI COLLIN, un agent imobiliar cu peste 20 de ani de real estate in SUA si in Romania, ne onoreaza cu prezenta la ZAI 2016 si aduce cu ea experiente inedite, povesti cu talc, concluzii si sfaturi imobiliare practice.

MILLO SIMULOV, cunoscutul regizor de a carui maiestrie se leaga si videoclipul IMOPEDIA dedicat pietei imobiliare, vine la ZAI 2016 cu o noua oportunitate pentru agentii imobiliari. Veti putea vedea in premiera in Romania o filmare 360 a unei proprietati imobiliare, realizata de echipa Spider Group, special pentru ZAI. O combinatie de arta si high-tech, ce aduce un mare plus de valoare in procesul de vanzare a unei proprietati.

OANA MANEA, capitanul echipei de handbal CSM Bucuresti, care si-a condus echipa spre castig in Liga Campionilor la handbal feminin, va expune cu o sinceritate brutala eforturile care sunt necesare pentru a deveni cel mai bun precum si care este gustul succesului, indiferent daca este vorba despre planul profesional sau cel personal. invatam de la campioni, de la cei mai buni, pentru a deveni la randul nostru tot mai buni.

Doctorul VASILE OȘEAN se afla in spatele multor medalii si performante in competitiile internationale, fiind motorul multor sportivi de renume. Totodata el este cel care impreuna cu alti doi temerari (Andrei Rosu si Emil Curtean) vor porni intr-o cursa de tranversare a Atlanticului ce dureaza intre 60 si 90 de zile. Povestea din spatele acestei curse este cu adevarat fascinanta. Care este legatura cu piata imobiliara? Va asteptam pe 10 iunie la ZAI si va garantam un moment emotionant, de mare valoare.

Seara ramanem o echipa, dar ne vom alatura altor 20 de milioane de romani pentru a sustine echipa nationala in meciul de deschidere al EURO 2016 Romania – Franta. Urmarim meciul alaturi de CATALIN OPRIȘAN, un monstru sacru al jurnalismului sportiv dar si un one-man show, care va aduce atmosfera de stadion in randul invitatilor IMOPEDIA.ro. Nu ar putea lipsi gustarile specifice unui asemenea eveniment, completate perfect de distractie in echipa. Dincolo de competitie, raman intotdeauna prieteniile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here