Actionarii Tarom au decis, in adunarea generala din 6 mai, revocarea lui Christian Edouard Heinzmann si a lui Tiberiu Ticlea din calitatea de administrator ai companiei, anunta Mediafax.

”Decizia a venit in urma informarii primite de la Consiliul de Administratie al companiei TAROM, in baza faptelor ce tin de neindeplinirea unor cerinte legale, a unor masuri prevazute in contractul de mandat sau in Planul de administrare al companiei’, se spune in comunicarea Tarom.

In cadrul aceleiasi sedinte, Adunarea Generala a Actionarilor a luat act de Hotararea Consiliului de Administratie, prin care cei doi au fost revocati din functiile de director general – CEO, respectiv Director General Administrativ – CAO.

Christian Heinzmann, belgianul care a ocupat pozitia de CEO privat la Tarom din 2012 si care a fost revocat din functie in martie anul acesta in urma unei decizii a board-ului, a dat in judecata compania. Desi a fost revocat ca CEO, el era inca membru in consiliul de administratie si asteapta sa i se plateasca suma de 60.000 de euro, stipulata intr-o clauza a contractului legata de revocarea inaintea finalizarii mandatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here