Fabryo Corporation, cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu Chemours, companie inclusa pana nu demult in grupul DuPont, pentru utilizarea in exclusivitate in Romania a tehnologiei Teflon™.

Colaborarea dintre Fabryo si Chemours a inceput in urma cu 10 ani, atunci cand a fost semnat primul contract de utilizare a tehnologiei Teflon™ in Romania. Continuarea parteneriatului permite utilizarea exclusiva de catre Fabryo a tehnologiei Teflon™ in Romania. Teflon™ detine suprematia la nivel mondial in ceea ce priveste protectia suprafetelor si este utilizata de companii inovatoare in gama de vopsele premium. Gama savana cu Teflon™ de la Fabryo Corporation contine atat vopsele lavabile, cat si lacuri pentru lemn si vopsele pentru lemn si metal, toate oferind o rezistenta ridicata la patare si murdarire, suprafetele fiind mult mai usor de curatat.

Produsele savana cu Teflon™ sunt unele dintre cele mai apreciate din portofoliul Fabryo Corporation, acestea reprezentand aproximativ 50% din totalul vanzarilor din gama savana. Mai mult, categoria dominanta reprezentata de vopseaua lavabila savana cu Teflon™ a inregistrat cresteri sustinute in ultimii ani, anul trecut vanzarile avand un avans de 9% in comparatie cu 2014.

„impreuna cu DuPont si acum alaturi de Chemours, am reusit sa construim savana cu Teflon™ ca un pilon important al marcii savana prin performantele superioare livrate de tehnologia Teflon™”, declara Dragos Militaru, CEO Fabryo. „Folosirea exclusiva in Romania a tehnologiei Teflon™ este una din prioritatile noastre strategice in pozitionarea savana drept cel mai relevant, respectat, dorit si indragit brand de vopsele decorative din Romania. Privim cu incredere extinderea parteneriatului cu Chemours, pentru a oferi produse cu performante superioare care vor satisface nevoile utilizatorilor din Romania”, mai spune Militaru.

„Avem deja o colaborare de succes cu Fabryo in ceea ce priveşte realizarea de vopsele lavabile, emailuri si lacuri decorative cu tehnologie Teflon™ care ofera o rezistenta sporita impotriva petelor”, spune Pablo Aragon, Global Coatings Segment Leader, Chemours. „Suntem fericiti sa lucram cu un partener angajat in crearea unor produse care imbunatatesc experienta consumatorului. Obiectivul Chemours este acela de a folosi capabilitatile si expertiza companiei pentru le permite partenerilor nostri sa ofere produse de succes pe pietele in care acestia activeaza”, adauga Aragon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here