Brand-ul international Colin’s, unul dintre cei mai mari retaileri globali de articole vestimentare din denim, marcheaza o noua etapa importanta in extinderea rapida in România, prin deschiderea primului sau magazin de tip outlet pe piata locala, in cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti.

Brand-ul Colin’s a fost infiintat in Turcia in 1983 si, in cei peste 30 ani de existenta, a devenit recunoscut la nivel global pentru gama sa variata de articole vestimentare si, in special, pentru confectiile din denim la preturi accesibile, potrivite pentru orice vârsta sau gen. Retailer-ul este astazi prezent in peste 50 de tari si detine o retea de peste 680 magazine.

in cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti, Colin’s a inchiriat un spatiu generos de 386 m.p., ce urmeaza sa fie deschis publicului la finalul lunii mai. Acesta este al 5-lea brand, dupa Triumph, Sport Vision, Issimo Home si R&R Boutique, care se alatura outlet-ului FASHION HOUSE din Bucuresti de la inceputul anului 2016.

– Piata locala de retail se afla intr-o perioada de crestere stabila, in care destinatiile atractive de shopping, asa cum este cazul parcului de retail West Park si al outlet-ului integrat FASHION HOUSE Outlet Centre, se bucura de cerere sustinuta atât din partea consumatorilor, cât si a retailerilor.
Tendinta de maturizare a pietei spatiilor comerciale are in mod deosebit o influenta pozitiva asupra segmentului de outlet-uri, intrucât orice business de retail aflat in plina expansiune va cauta intotdeauna un partener profesionist pentru a valorifica stocurile si a obtine profit suplimentar – declara Sorin Blaga, directorul general al Liebrecht & wooD Romania si FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti.

Ca urmare a strategiei sustinute de marketing si extindere in Bucuresti, FASHION HOUSE Group a semnat sau a extins contracte de inchiriere cu 16 retaileri doar in ultimele 16 luni, consolidând astfel un trend estimat sa continue si in viitorul apropiat. Outlet-ul a incheiat anul 2015 cu rezultate spectaculoase, concretizate intr-o crestere anuala de 10,5% a volumului de vânzari, respectiv o rata de conversie cu 23,8% mai mare fata de anul precedent.

Deschis in 2008 in cadrul parcului de retail West Park, FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti este primul si singurul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de FASHION HOUSE Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Fiind localizat in mod strategic lânga centura Capitalei si având acces direct din autostrada A1, centrul comercial se afla la doar 30 minute distanta de centrul orasului. FASHION HOUSE Outlet Centre are o suprafata totala de 16,000 m.p. si gazduieste 70 de magazine, un food court si o parcare ampla cu 2,150 locuri. Printre chiriasi se numara: US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant, Triumph.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here