KFC lanseaza campania Wi-Fi Test, prin care restaurantele de tip Drive Thru si cele stradale din toata țara doneaza internet gratuit celor care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat. Restaurantele KFC isi vor schimba intregul sistem de rutere, astfel incat parolele de Wi-Fi existente vor fi inlocuite cu 1,600 de intrebari realizate de profesori, pornind de la materia pentru Bacalaureat.

Pentru a se conecta la internet, clienții trebuie sa raspunda la intrebarea pe care o primesc automat atunci cand acceseaza rețeaua Wi-Fi Test. Cei care raspund corect primesc automat o ora de internet, la sfarsitul careia procesul trebuie reluat. in cazul intrebarilor care ii pun in dificultate, elevii vor avea opțiunea de a accesa raspunsul detaliat, fixandu-si astfel cunostințele pentru examen.

„Am plecat de la o statistica ingrijoratoare, conform careia promovabilitatea examenului de Bacalaureat este in continua scadere in Romania. Observand elevii care ne calca pragul, constatam ca ei acceseaza in numar foarte mare rețeaua de Wi-Fi din restaurante, motiv pentru care ne-am gandit sa valorificam acest canal in folosul lor. Wi-Fi Test este o metoda alternativa pentru ei de a-si fixa cunostințele pentru bac, un mod de a le reaminti ca e important sa invețe si ca poate fi distractiv in acelasi timp”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Ulterior implementarii in restaurante, software-ul de rutere va fi pus si la dispoziția organizațiilor si familiilor care isi doresc o metoda inovatoare de invațare pentru elevi. Astfel, propriul sistem Wi-Fi va putea fi accesat doar in urma raspunsului la intrebarile de cultura generala prezente in programa pentru Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here