Daily Mail s-a aratat interesata de achizitia activelor Yahoo, alaturandu-se unui grup de companii care includ gigantul telecom Verizon Communications, in conditiile in care se apropie termenul limita pentru ofertele preliminare de pe 18 aprilie, scrie Wall Street Journal.

Compania care detine publicatia britanica Daily Mail este in discutii cu mai multe fonduri de investitii pentru a lansa o oferta pentru Yahoo. Daily Mail & General Trust este interesata in principal de divizia de stiri si de media a Yahoo, si este una dintre cele 40 de companii care si-au aratat interesul pentru companie, transmite Mediafax.

Yahoo s-a intalnit cu Verizon, IAC/InterActiveCorp si CBS, potrivit unor surse citate de WSJ.

Mail nu a avut inca intalniri cu reprezentantii Yahoo. Verizon, care detine AOL si vrea sa isi creasca divizia de media si advertising, este considerat favoritul pentru achizitia Yahoo, potrivit analistilor.

Unul dintre scenariile posibilele pentru oferta Yahoo ar fi achizitia diviziei de stiri si media de catre Daily Mail, in timp ce un fond-partener ar urma sa cumpere operatiunile Yahoo din SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here