Compania este francizatul exclusiv al brand-ului de fashion Forever 21 in noua tari din Europa, inclusiv Romania

Weber Shandwick, unul dintre liderii globali in comunicare, a anuntat astazi ca Teren Management Europe, francizatul exclusiv al brand-ului Forever 21 in noua tari din Europa, a ales Weber Shandwick pentru a furniza servicii de comunicare si dezvoltare strategica in Romania, Bulgaria, Elvetia, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, Slovacia si Republica Ceha.

Teren Management Europe va fi deservita de biroul Weber Shandwick din Atena pe consultanta in comunicare strategica, managementul reputatiei, comunicare B2B si relatii media.

Alexandros Doukas, CEO al Teren Management Europe, a declarat: “Suntem nerabdatori sa colaboram cu o echipa multi-premiata, care este lider in managementul comunicarii la nivel international si cu care impartasim o viziune comuna: de a dezvolta constant serviciile noastre pentru a satisface nevoile clientilor. Forever 21 nu este doar un nume; este un brand unic, autentic, vesel si mereu proaspat; este o filozofie unica de fashion si shopping. Asteptam cu nerabdare, in parteneriat cu Weber Shandwick, sa aducem in atentia consumatorilor nostri toate aceste aspecte.”

Dimitris Michopoulos, Managing DIrector al Weber Shandwick Atena, a spus: “Teren Management Europe are in desfasurare un plan de expansiune dinamic si o poveste foarte interesanta de impartasit prin Forever 21, un brand global de fashion. Suntem incantati sa raspandim aceasta viziune pe continentul european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here