Sunt disponibile doua pachete: pentru accidente rutiere si accidente de orice tip. incepand cu Februarie 2016, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group ofera Asigurarea de Accidente, o asigurare cu protectie extinsa in cazul accidentelor rutiere sau a accidentelor de orice tip. in prezent, produsul este distribuit exclusiv prin Transilvania Broker. O caracteristica speciala a acestui produs este protectia extinsa pentru soferi, in completarea asigurarii de raspundere civila auto (RCA).

‘’Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) nu include protectie pentru soferul in culpa. Prin urmare, pe piata din Romania exista un segment neacoperit, caruia ne putem adresa prin acest produs. Credem ca o mare parte din cei aproximativ 6 milioane de soferi din Romania vor fi interesati de o astfel de protectie’’ a declarat Sorin Mititelu, Presedintele Directoratului BCR Asigurari de Viata ‘’

Conform statisticilor, Romania ocupa locul 2 in Uniunea Europeana privind numarul deceselor survenite in urma accidentelor rutiere: peste 3.000 de oameni isi pierd viata anual in acest fel, iar peste 75% din accidente se petrec in afara orelor de serviciu, nefiind asigurate prin legislatia muncii.’’ Din acest motiv produsul nostru acopera atat accidentele rutiere cat si accidentele de orice tip care se produc in timpul liber la un pret foarte accesibil’’ a adaugat Sorin Mititelu, Presedintele Directoratului BCR Asigurari de Viata.

Pe baza acestor cifre, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si-a propus sa ofere o asigurare completa cu costuri reduse comparativ cu valoarea beneficiilor acordate. Asigurarea de Accidente ofera protectie in caz de deces, invaliditate partiala permanenta, spitalizare si interventii chirurgicale ca urmare a unui accident sau accident rutier prin cele doua pachete: Protectie de baza si Protectie completa.

Sumele asigurate pentru riscul de accident rutier difera in functie de pachetul ales:
 50.000 si 100.000 lei pentru deces
 5.000 si 10.000 lei pentru invaliditate partiala permanenta
 5.000 si 10.000 lei pentru interventii chirurgicale
 50 lei /zi si 100 lei/ zi pentru spitalizare

‘’Preocuparea noastra de a oferi servicii de calitate clientilor nostri ne determina sa identificam produse si servicii noi. Deoarece asigurarile auto sunt principalele produse alese de catre clientii nostri, Asigurarea de Accidente oferita de BCR Asigurari de Viata
VIG precum si serviciul nostru de asistenta reprezinta o buna completare a ofertei noastre’’ a declarat Gabriel Login Director Executiv Transilvania Broker.

in prezent, Asigurarea de Accidente este distribuita exclusiv prin Transilvania Broker care dispune de o retea vasta la nivel national urmand ca pe viitor, BCR Asigurari de Viata sa extinda reteaua de distributie prin noi parteneriate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here