Konica Minolta anunta lanserea bizhub PRO 1100, primul sistem monocrom de productie digitala entry-level din noua generatie, succesorul bizhub PRO 951 lansat in 2012. bizhub PRO 1100 ofera functii si aplicatii noi, un timp de raspuns mai scurt, scanner color si interfata flexibila OpenAPI. Toate acestea ajuta centrele de printare interne si externe sa gestioneze o gama ampla de activitati de printare la cerere, cu specificatii diverse.

In prezent, volumele mari de printare sunt inregistrate in segmentul alb-negru, astfel ca bizhub PRO 1100, care are o capacitate lunara de printare mare si o viteza de printare cu 5 ppm mai rapida fata de predecesorul sau, poate gestiona cerintele oricarui mediu de productie. Acest echipament multifunctional poate produce pe diverse suporturi de printare, cu gramaje de la 40 g/m2 pana la 350 g/m2 si dimensiuni de la 92×132 mm pana la SRA3 (max. 324 x 483 mm). Cu o capacitate de hartie maxima de 9.000 de coli in cinci casete si noua tava manuala MB-507, bizhub PRO 1100 este potrivit pentru volume mari de printare si chiar pentru activitati de printare extinse mix-media.

Ca parte a strategiei sale sub sloganul “Giving Shape to Ideas”, Konica Minolta se angajeaza sa dezvolte tehnologii inovatoare care sa permita sistemelor sale de productie sa tipareasca la o calitate inalta, oferind in acelasi timp flexibilitatea de care au nevoie clientii. Andre Statkus, Product Manager Production Printing Konica Minolta: „Cu bizhub PRO 1100, ne bucuram sa introducem in portofoliu aceasta noua generatie de sisteme de productie monocrom entry-level, care ofera clientilor flexibilitate media si un motor de printare cu durabilitate ridicata, la preturi accesibile.”

Bizhub PRO 1100 ofera o calitate foarte buna a printului, bazata pe o serie de caracteristici tehnice precum rezolutie reala de 1200 x 1200 dpi, tehnologie unica de screening si ajustari personalizate ale tonurilor de culoare prin intermediul unui utilitar dedicat.

Noua platforma pentru dezvoltatori, bizhub OP, permite comunicarea cu aplicatii terte

Sistemul multifunctional bizhub PRO 1100 este echipat cu noua platforma user-friendly pentru dezvoltatorii de software, bizhub OP. Aceasta contine un sistem de comunicare OpenAPI care permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii care comunica cu bizhub PRO 1100. Acesta este primul sistem de productie de la Konica Minolta care este compatibil cu platfoma deschisa bizhub OP ce permite utilizarea de aplicatii terte pentru contabilitate, autentificare sau scanare-rutare, precum YSoft SafeQ sau Nuance eCopy Sharescan.

Abilitati avansate de finisare

bizhub PRO 1100 dispune de o gama larga de optiuni de finisare care satisfac nevoile variate ale centrelor de printare, interne si externe. Una dintre functiile esentiale este noua tava de iesire OT-507, utilizata in cazul in care nu este nevoie de finisher sau clientul alege finisarea offline. in configuratia standard se pot realiza inclusiv brosuri cu pana la 100 de pagini, legate automat cu spire. Alte functii suplimentare includ capsarea in 2 puncte sau alegerea coltului de capsat pentru documente cu maximum 100 de coli, precum si perforarea cu 2 sau 4 gauri, care pot fi folosite inclusiv pentru documentele inserate dupa printare. Unitatea optionala de perforare GBC este disponibila cu o gama larga de matrite care asigura compatibilitatea cu majoritatea sistemelor de perforare des intalnite, cum ar fi cele pentru legare cu spira metalica sau de plastic. Optiunile de pliere includ o unitate de pliere in Z, pentru includerea paginilor A3 in documente A4, precum si o functie de pliere tip scrisoare pentru documente de pana la trei pagini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here