Konica Minolta a primit doua premii Buyers Laboratory LLC (BLI) in cadrul BLI Winter Pick 2016 pentru echipamentele multifunctionale A3 bizhub C368 si bizhub 287, remarcate pentru productivitate, drivere personalizabile si printare prin intermediul dispozitivelor mobile. Buyers Laboratory LLC (BLI), companie independenta care evalueaza echipamente si solutii de birou in baza unei liste extinse de criterii, ofera bianual premii Pick produselor si solutiilor care obtin rezultate mai bune decat concurentii lor in testele de laborator.

Konica Minolta, furnizor de top pe piata echipamentelor multifunctionale, reconfirma expertiza vasta a companiei in segmentul multifunctionalelor A3 color si alb-negru, obtinand distinctia “outstanding” din partea BLI si pentru aceste echipamente noi: bizhub C368 pe segmentul multifunctionalelor A3 color cu viteze de printare cuprinse intre 31 si 40 ppm si bizhub 287 pe segmentul multifunctionalelor A3 alb-negru cu viteze de printare cuprinse intre 21 si 30 ppm .

Caroline KLENKE, manager de produs la Konica Minolta: “Suntem preocupati in mod constant de imbunatatirea produselor cu functionalitati de ultima generatie. Aceste premii acordate de BLI echipamentelor noastre din gamele noi demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun. Prin integrarea simpla, productivitatea crescuta si costurile reduse oferim clientilor solutiile potrivite nevoilor si asteptarilor lor.”

bizhub C368 si bizhub 287 ies in evidenta prin diversitate si viabilitate
Premiile BLI confirma faptul ca echipamentele multifunctionale Konica Minolta vin in sprijinul utilizatorilor in activitatea lor de zi cu zi, fiind foarte usor de operat. George Mikolay, editor BLI: „bizhub C368 si bizhub 287 permit utilizatorilor sa lucreze asa cum isi doresc, cu drivere personalizate si un panou de control cu trei interfete diferite. Panourile de control pot fi, de asemenea, complet personalizate astfel incat sa le permita utilizatorilor sa acceseze simplu functiile echipamentului si fluxurile de lucru pe care le folosesc cel mai mult. in plus, utilizatorii pot printa direct de pe dispozitivele lor mobile. Luand in considerare fiabilitatea lor generala excelenta, productivitatea peste medie atunci cand se tiparesc mai multe tipuri de fisiere, timpul redus pentru prima pagina tiparita din sleep mode, sau dimensiuni mici ale fisierelor scanate color, putem spune ca aceste echipamente raspund tuturor cerintelor de printare, reusind sa satisfaca rigorile celor mai experimentate si aglomerate medii de lucru.”

Buyers Laboratory LLC (BLI), companie independenta care evalueaza echipamente si solutii de birou in baza unei liste extinse de criterii, ofera premii Pick de doua ori pe an, vara si iarna, produselor si solutiilor care obtin rezultate mai bune decat concurentii lor in testele de laborator. Castigatorii premilor Pick primesc un certificat de fiabilitate BLI, fiind desemnate ca „Recommended” sau „Highly Recommended” si sunt recunoscute pentru performantele lor mai bune decat ale competitorilor. Astfel, de peste 50 ani, cumparatorii si directori IT au incredere sa se ghideze dupa recomandarile BLI Pick Awards in deciziile de achizitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here