Konica Minolta Business Solutions Romania a devenit Microsoft Silver Partner pentru competenta Small and Midmarket Cloud Solutions. Aceasta certificare confirma expertiza si competentele Konica Minolta in furnizarea de servicii aferente celor mai moderne platforme si tehnologii Cloud.

Certificarea Small and Midmarket Cloud Solutions extinde catre tehnologia cloud conceptul “More than Printing. Information Management”, sub umbrela caruia Konica Minolta isi propune sa devina furnizor unic de solutii in domeniul managementului documentelor si al informatiei in general, fie ca acestea sunt stocate pe platforme on-premise sau in cloud.

Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions Romania: “Obtinerea acestei noi competente Microsoft, prima din zona Cloud, este rezultatul eforturilor depuse de intreaga echipa si face parte din strategia noastra de dezvoltare pe termen lung ca furnizor de servicii IT si de intarire a parteneriatului strategic cu Microsoft. Concentrarea pe solutii Cloud vine ca raspuns direct la nevoile exprimate de clientii nostri din sfera SMB, Konica Minolta oferindu-le solutii flexibile de productivitate si management al informatiei, predictibile din punct de vedere bugetar, alaturi de un parteneriat de incredere si durabil. in ultima perioada, serviciile IT au devenit de importanta strategica pentru Konica Minolta iar platforma Cloud ne permite sa furnizam o gama larga de solutii, de la arhivare electronica la management de documente, fluxuri automate de lucru sau solutii de colaborare. Integram platformele Cloud de la Microsoft cu sistemele si aplicatiile noastre traditionale de management al documentelor tiparite si captura a informatiei, oferind astfel solutii complete si coerente in ceea ce priveste managementul informatiei.”

Silver Small and Midmarket Cloud Solutions este a treia certificare Microsoft obtinuta de Konica Minolta, alaturi de Silver Midmarket Solution Provider in 2013 si Silver Content & Collaboration Partner in 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here