Aplicatia de mobil Auto.ro a inregistrat cifra de 500.000 de descarcari, insumand ambele platforme Android si iOS.

Numarul mare de descarcari ne confirma faptul ca ceea ce am realizat este util si deopotriva apreciat de soferii romani, lucru ce ne obliga sa mentinem stacheta ridicata si la dezvoltarile ce urmeaza.

Printre serviciile utilizate de catre soferii din Romania se numara: plata amenda, plata rovinieta, plata taxa de pod, achizitie RCA, evaluare auto si asistenta calatorie.

Serviciul “Plata amenda” permite plata unei amenzi auto, actiune ce dureaza sub 1 minut. Acest timp de rezolvare a unei plati “sub 1 minut” este imperativ in cerintele din tema de proiectare pentru fiecare dintre modulele de plati. Plata Amenda ocupa in jur de 15% din totalul actiunilor din aplicatia de mobil Auto.ro.

“Rovinieta” este o facilitate de plata foarte des folosita de soferi, reprezentant 20% din platile efectuate prin aplicatia Auto.ro. Aceasta permite plata rovinietelor atat prin SMS pentru cele de 1 zi si 7 zile cat si prin card bancar pentru 7 zile, 30 zile, 90 zile si 12 luni. Intreg procesul de plata a roviniete dureaza “sub un minut” si te ajuta sa faci economie de timp si Evita eventuale deplasari fizice.

Alt modul apreciat de catre soferi este “Plata Taxa de pod”, lucru ce duce la fluidizarea traficului in zona trecerii podului de la Cernavoda. Serviciul “Taxa de pod” este de mare popularitate in perioada vacantei de vara.

”RCA” rezolva plata asigurarii obligatorii de raspundere civila. Este un modul simplu de utilizat si permite soferilor sa aleaga una dintre oferte. In aplicatia de mobil Auto.ro, am inclus toate ofertele existente pe piata, utilizatorul avand de ales furnizorul preferat. RCA-ul are o frecventa mai mica decat celelalte plati tinand cont si de timpii de oferta 6 luni sau 12 luni. RCA ocupa circa 10% din totalul actiunilor.

“Evaluare Auto” este cea mai noua functionalitate lansata de Auto,ro, una dintre cele mai inedite pentru piata auto din Romania, necesara atat la cumpararea cat si la vanzarea unui automobil. Cu acest modul poti afla valoarea masinii tale la acel moment, daca vrei sa-l vinzi si cat face automobilul pe care intentionezi sa-l cumperi. In plus, modulul ofera un calcul al costului total de detinere pentru perioade diferite de timp, masurat in ani, binecunoscutul TCO (Total Cost of Ownership).

“Serviciul de asistenta rutiera” va lasa sa va concentrati asupra calatoriei, indiferent de starea tehnica a automobilului dumneavoastra, la plecarea in vacanta sau in utilizarea zilnica a acestuia. Serviciul pune la dispozitie carduri de vacanta de doua saptamani sau carduri anuale, valabile atat in Romania cat si in Europa. Cu ajutorul acestor carduri, in cazul unui eveniment tehnic nedorit, sunteti asistat de partenerul nostru in rezolvarea acestuia.

Restul de actiuni ale soferilor romani sunt impartite intre serviciile de “vinde/cumpara masina”, “cerere service”, “plata parcare”, “asigurare calatorie”.

Pe viitor, intentionam ca timpul de plata, pentru orice produs disponibil in aplicatie, sa fie sub 30 de secunde.

De asemenea, pregatim pentru utilizatorii nostri, dar si pentru toti soferii din Romania, servicii noi, ce vor rezolva problemele stringente ale acestora.

Va multumim pentru increderea acordata lui Auto.ro si privim cu incredere viitorul aplicatiei noastre, care, urmarim sa devina indispensabila soferilor din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here