Konica Minolta va prezenta la CeBIT, cel mai mare târg de IT din lume, portofoliul de servicii pentru afaceri de tip ECM. in cadrul CeBIT, organizat in Hanovra, Germania, in perioada 14 -18 martie, Konica Minolta va face demonstratii live ale solutiilor pentru afaceri si va arata fluxuri de lucru Enterprise Content Management (ECM) tipice, care optimizeaza procesele de lucru in diverse tipuri de afaceri. in acelasi context, compania va prezenta noile directii de business pentru perioada urmatoare.

Companiile se confrunta din ce in ce mai mult cu un exces de informatii si cu un numar tot mai mare de documente pe care trebuie sa le gestioneze. Acest lucru duce la situatia in care exista foarte multe date fara o structura adecvata. Cercetarile in domeniu releva faptul ca angajatii petrec pâna la 50% din timpul lor in cautarea unui anumit continut; in plus, 1 din 14 documente se pierde in acest amalgam de informatii. Solutiile de tip Enterprise Content Management ofera raspunsul la aceste provocari. Companiile care utilizeaza ECM pentru o transformare digitala sunt mai eficiente, structurate si productive. Konica Minolta este un furnizor de top pe piata consultantei in domeniul solutiilor pentru procesele de documente si informatii, care in ultimii ani ofera servicii de management de continut (MCS – Managed Content Services) si isi extinde constant competentele privind solutiile de tip ECM.

Olaf Lorenz, General Manager al Konica Minota International Marketing Division: „Konica Minolta intelege nevoia de transformare digitala a companiilor din ziua de astazi si urmareste sa dezvolte afacerile clientilor sai concentrându-se pe fluxuri de lucru digitale in toate domeniile de afaceri. in cadrul CeBIT vom prezenta clientilor solutiile noastre ECM si vom demonstra beneficiile suplimentare ale solutiilor de tip Managed Content Services, care sunt orientate in mod specific catre nevoile individuale ale companiilor de a-si imbunatatii eficienta de operare.”

Sub sloganul “YOU want to go digital. WE will take you there”, Konica Minolta ofera vizitatorilor CeBIT oportunitatea de a observa procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice si a contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal. Pe durata târgului, Konica Minolta va fi prezenta in Sala 3, standul H17 unde va demonstra modul in care sistemele ECM pot fi integrate in diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date si procesarea electronica a acestora, pâna la stocarea arhivelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here