Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8lite, la doar 9 luni de la lansarea modelului in Europa. in total, intreaga serie Huawei P8 a fost livrata cu succes catre mai mult de 16 de milioane de utilizatori din intreaga lume, astfel ca 60% din vanzarile inregistrate provin de pe pietele globale.

Anul 2016 a inceput in forta pentru Huawei, compania inregistrand un nou record in materie de livrari de smartphone-uri: peste 12 milioane de unitati livrate in luna ianuarie – ceea ce inseamna o crestere cu 93% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Mai mult, luna ianuarie a fost a patra luna consecutiva in care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri. Datorita cresterii continue a notorietatii brandului la nivel global, interesul consumatorilor pentru produsele Huawei creste deasemenea in mod semnificativ de la luna la luna.

Astfel, in anul 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de unitati – o crestere cu 44% fata de anul 2014, rezultat care consolideaza pozitia companiei in topul primelor trei brand-uri la nivel global.

Modelul Huawei P8lite este primul smartphone al producatorului chinez care inregistreaza mai multe vanzari pe pietele globale decat in China.
Compania isi propune sa ajunga la consumatorii din intreaga lume cu produse performante, dar totodata usor de utilizat.

Adoptand design-ul elegant al seriei P, Huawei P8lite este realizat cu o atentie desavarsita la detalii. Designul elegant este completat de specificatiile de top, precum procesorul Octa-core, camera foto principala de 13MP si tehnologia 4G integrate. Produsul pastreaza un raport calitate-pret echilibrat pentru consumatori, care continua sa achizitioneze smartphone-ul intr-un numar record.

In Romania, smartphone-ul este comercializat din luna iunie a anului 2015 si a inregistrat vanzari de peste 100.000 unitati, situandu-se in top 5 cele mai bine vandute telefoane din Romania. Modelul este disponibil atat in oferta operatorilor de telefonie mobila, cat si in cea a celor mai importante magazine de tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here