Zece studenti vor beneficia de cate o bursa anuala in valoare totala de peste 10.000 de lei, acordata pe durata intregului an universitar 2015 – 2016, in cadrul programului “Bursele Telekom”. Castigatorii editiei din acest an a programului sunt:

1.Maria Madalina Blaga, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti
2.Alexandru-Ioan Drosu, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei
3.Alexandu-Ionut Duta, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti
4.Nicoleta-Monica Fotea, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti
5.Razvan Marian Mihaila, Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca
6.Mihai Razvan Oprea, Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca
7.Zsolt PÜNKÖSTI, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca
8.Ioana Scutelnicu, Facultatea de Psihologie si stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca
9.Antonia Cosmina Stancu, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti
10.Dan Alexandru Toc, Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca

“ii felicitam pe castigatorii celor 10 burse acordate anul acesta și le uram mult succes tuturor studentilor care s-au inscris in programul Burselor Telekom. Totodata dorim sa le multumim universitatilor, asociatiilor studentesti, reprezentantilor mass-media si bursierilor din anii trecuti care au promovat și au sustinut programul nostru. Pana in prezent 95 de tineri au beneficiat de burse de excelenta prin programele pe care compania le-a derulat de-a lungul timpului”, declara Ruxandra Voda, Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Peste 650 de studenti au aplicat pentru editia din acest an a programului “Bursele Telekom”, iar juriul a evaluat cei 20 de finalisti pe durata a doua zile de interviuri, in urma carora au fost desemnati cei 10 castigatori. Anul acesta programul “Bursele Telekom” a fost deschis tuturor studentilor la zi din universitatile de stat, indiferent de profil si de anul de studiu.

Juriul a fost format din: Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, cu o experienta in media de peste 16 ani; Mihaela Perianu – fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 21 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu – Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din Romania; Sorin Psatta – Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti; Anca Pasat – Manager Resurse Umane in cadrul Diviziei Dezvoltare Organizationala Romania, Telekom Romania; Theodora Manea – Bursier Telekom Romania, studenta la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, si Adriana Nistor – Bursier Telekom Romania, studenta la Facultatea de Matematica si Informatica in cadrul Universitatii din Bucuresti.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” si lista castigatorilor sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here