iAgency, una dintre cele mai renumite agentii interactive din Romania, a decis sa-si foloseasca creativitatea si originalitatea si in interesul propriu, nu numai in cel al clientilor sai, si si-a relansat site-ul sub un design modern, oferind internautilor o experienta unica.

Parallax este una dintre cele mai moderne tehnici in realizarea unui site deoarece iti permite sa pui accent atat pe latura functionala, cat si pe cea estetica. iAgency s-a folosit de acest trend pentru a crea o imagine care va determina orice vizitator sa-si imbogateasca experienta vizuala, dar si sa-si prelungeasca timpul petrecut pe site. Datorita scrolling-ului Parallax, din ce in ce mai popular in web design, are loc un efect 3D, deoarece fundalul paginii se deplaseaza mai lent fata de prim-plan, creandu-se astfel un efect de adancime.

Site-ul agentiei interactive iAgency.ro, http://www.iagency.ro/, utilizeaza aceasta tehnica moderna pentru a se evidentia in multimea de site-uri de prezentare, dar si pentru a mari gradul de interactivitate cu utilizatorii sai. Acesta impresioneaza din punct de vedere vizual inca din primele secunde si stimuleaza interesul pentru informatiile oferite. In plus, provoaca curiozitate si incurajeaza utilizatorii sa dea scroll. Pe langa tehnica Parallax, iAgency.ro a fost realizat folosind un web design „responsive”, pentru a oferi o experienta user-friendly pe toate tipurile de dispozitive mobile.

Cine este agentia interactiva iAgency?

iAgency este printre primele agentii interactive din Romania, cu un portofoliu bogat de clienti, care a dovedit in cei 7 ani de experienta, pe piata din Romania, ca este capabila nu numai sa pozitioneze mai bine afacerile online in rezultatele cautarilor de pe motoarele de cautare, dar si sa ajute brandurile sa-si creasca rata de conversie si sa-si mareasca cifrele de afaceri. Printre numeroasele servicii oferite de iAgency se numara SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare), promovarea in Social Media, campanii AdWords si Pay-Per-Click, dar si Copywriting si Webdesign.

Filosofia iAgency este aceea ca o afacere nu poate sa creasca decat daca beneficiaza de o prezenta foarte puternica in mediul online, iar iAgency are cunostintele si resursele necesare pentru a face acest lucru posibil. Secretul ei? iAgency concepe strategii de succes pe Internet deoarece intelege business-urile partenerilor sai si ii diferentiaza de restul competitorilor prin mijloace creative si constante de optimizare si promovare online. Serviciile agentiei interactive iAgency se adreseaza oricarei companii, care doreste sa isi imbunatateasca prezenta web cu ajutorul celor mai noi si eficiente tehnici de marketing online. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, asa ca te invitam pe site-ul iAgency pentru a vizualiza portofoliul nostru si pentru a citi testimonialele partenerilor nostri de afaceri, pe care i-am ajutat sa ajunga mai bine la publicul tinta, sa construiasca mesaje eficiente pentru potentialii cumparatori si sa-si atinga obiectivele de afaceri.

Esti pregatit pentru experienta iAgency?

Daca crezi ca afacerea ta online are nevoie de un partener de incredere, care sa o ajute sa se dezvolte de la o luna la alta si sa-ti mareasca vanzarile, apeleaza cu incredere la specialistii iAgency. Vrem sa aflam povestea afacerii tale si sa o transformam intr-un best-seller!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here