Dassault Systèmes, liderul mondial in dezvoltarea de solutii software pentru proiectarea 3D, alaturi de partenerii sai din Romania, CENIT, Magic Engineering si CAELYNX, organizeaza Transportation & Mobility Solutions Experience Forum. Evenimentul dedicat inovatiei si tehnologiilor de ultima generatie din domeniul auto va avea loc marti, 8 decembrie 2015 la Grand Hotel Marriott Bucuresti.

Transportation & Mobility Solutions Experience Forum va reuni specialisti din companiile locale si liderii in realizarea si implementarea solutiilor software pentru proiectare si productie cu scopul de a raspunde nevoilor si provocarilor de dezvoltare prin accelerarea inovatiei, reducerea costurilor si cresterea competitivitatii.

Experiente din domeniu si lideri locali

Evenimentul va explora modul in care companiile pot beneficia de un set complet de solutii de inginerie orientate pe proces si va beneficia de exemple concrete din industrie, sub forma unor prezentari din culisele clientilor, best practices locale in utilizarea produselor Dassault Systèmes. Domnul Constantin Stroe, Deputy Chairman of Board of Directors al grupului Renault Dacia va fi Key Note Speaker al evenimentului.
Monopost de Formula 1 prezentat in cadrul evenimentului

Monopostul construit de studentii Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care a participat la competitia internationala Formula Student Ungaria va fi prezentat de asemenea in cadrul evenimentului. Participantii  vor avea ocazia sa analizeze monopostul de 297 de kg care atinge suta de kilometri in doar 4,3 secunde si de a discuta cu reprezentantii echipei.

“Romania este astazi unul dintre statele europene cu cea mai rapida crestere a productiei auto datorita investitiilor masive, atat straine cat si locale, in industria mijloacelor de transport. in acest context, Dassault Systèmes isi propune sa reuneasca intr-un cadru colaborativ companiile din Romania pentru a discuta despre provocarile si solutiile de eficientizare a proiectarii, simularii si productiei de automobile, piese, subansamble si a liniilor tehnologice necesare producerii lor” declara Niculae ION, Value Solutions, EUROMED, Dassault Systèmes.

Participarea specialistilor din domeniul auto este gratuita, in limita locurilor disponibile. inregistrarea este deschisa pana vineri, 4 decembrie, prin completarea formularului de participare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here