QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 in perioada 20 – 22 noiembrie, atat in magazinul online cat si in magazinele fizice. Promotiile se adreseaza si clientilor internationali, care vor putea cumpara produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate incepand cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregatit stocuri in valoare de 5 milioane de euro si va oferi reduceri de pana la 80%.

Printre produsele care vor fi disponibile cu pret redus se numara: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar si accesorii de lux, precum Moschino si Gucci.

De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platforma speciala de cumparaturi printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde. Pentru mai multe detalii accesati www.quickmobile.ro/blackfriday.

Mai mult, QuickMobile va lansa, in perioada 20 – 22 noiembrie, o promotie foarte avantajoasa pentru clientii care platesc online, cu cardul. Acestia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Totodata, toti cei care finalizeaza o comanda in magazinul online QuickMobile.ro in perioada Black Friday vor intra automat intr-un concurs.
Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6S.

Atat pentru luna noiembrie, in care au loc promoţiile de Black Friday, dar si pentru decembrie, cand vor avea loc campaniile de Sarbatori, QuickMobile a triplat capacitatea serverelor, pentru ca acestea sa faca fata fluxului mare de vizitatori de pe site. S-a realizat acest lucru deoarece, in timpul celor trei zile de reduceri din cadrul Black Friday, QuickMobile se asteapta ca numarul de vizitatori pe site sa creasca cu 400%.

„Anul trecut, cu ocazia Black Friday, cele mai vandute produse au fost smartphone-urile premium, iar in acest an ne asteptam ca acestea sa fie din nou in topul preferintelor clientilor. Acestea au fost urmate de categoria gadgeturi”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Tocmai din acest motiv, printre modelele de smartphone-uri premium care vor fi disponibile cu pret redus, cu ocazia Black Friday 2015, se numara: Apple iPhone 6S, Samsung Galaxy Note 5 sau Asus Zenfone 2 cu 4GB RAM.

in oferta de Black Friday a QuickMobile intra si produsele premium, astfel cel mai scump produs pentru care se va aplica o reducere substantiala, drona DJI INSPIRE 1 PRO, costa in mod normal 24.999 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here