Groupama Asigurari vine in sprijinul clientilor sai pentru anul agricol 2015 – 2016. Astfel, in perioada imediat urmatoare, liderul segmentului de asigurari agricole din Romania va acorda clientilor din portofoliul anului agricol 2014 – 2015 un voucher in valoare de 5 RON /ha. Acesta va putea fi utilizat pentru plata unei parti din prima de asigurare aferenta culturilor din anul agricol 2015 – 2016 asigurate pana la data de 24 decembrie 2015, indiferent daca acestea sunt de toamna sau de primavara.

Fiecare fermier aflat in portofoliul companiei in anul agricol anterior va beneficia de un sprijin a carui valoare este egala cu suprafata totala asigurata pana la 24 decembrie 2015, indiferent daca este vorba de culturi de toamna 2015 sau culturi de primavara 2016, inmultita la 5 RON/ha. Astfel, daca un fermier va asigura o suprafata de 500 de hectare pana la data de 24 decembrie 2015, el va beneficia de un ajutor financiar din partea Groupama Asigurari de 2.500 RON.

”Anul 2014 – 2015 a fost un an solicitant pentru fermierii din Romania. Ca si in alti ani, am avut parte de diferite fenomene meteo cu un grad crescut de violenta pe plan local, care au avut drept consecinta pierderi considerabile in randul recoltelor. De asemenea, un alt factor important care a produs pierderi la nivelul intregii tari a fost seceta. Din acest motiv, vrem sa fim alaturi de fermierii care au fost in anul agricol anterior in portofoliul nostru si sa preluam o parte din costurile pe care asigurarea culturilor agricole pentru anul 2015 – 2016 le va presupune. Bazandu-ne pe doua din valorile noastre de baza, responsabilitate si solidaritate, am creat acest program pentru a veni in sprijinul celor mai importanti parteneri ai companiei: clientii nostri. Prin intermediul acestuia, le oferim un sprijin si le asiguram continuitatea planurilor in cazul producerii unui eveniment neasteptat”, a declarat Calin Matei, Director General Adjunct al Groupama Asigurari.

Conform regulamentului stabilit de asigurator, in momentul incheierii politei, se va stabili si se va agrea cu clientul numarul, scadentele si cuantumul ratelor. Valoarea celei de-a doua rate va reprezenta sprijinul acordat si se va plati cu voucherul, restul ratelor de prima urmand a fi achitate conform celor mentionate in fiecare polita in parte.

in cazul in care, pana la data primirii voucherului, exista fermieri care au incheiat deja politele de asigurare impreuna cu Groupama Asigurari pentru anul 2015 – 2016, ei au posibilitatea de a contacta emitentul politei de asigurare pentru a solicita voucherul si pentru a beneficia de sprijinul oferit.
Groupama Asigurari este liderul segmentului de asigurari agricole, cu peste 715.000 hectare asigurate si cu o cota de piata de 30%, compania ocupand a treia pozitie in topul asiguratorilor autohtoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here