Din 15 septembrie, lantul de restaurante Oro Toro va fi prezent si in Bucuresti Mall (Vitan), in zona de food-court, la etajul al doilea, inaugurand, astfel, cea de-a sasea locatie activa, la mai putin de un an de la lansarea brandului pe piata. In prezent, Oro Toro poate fi gasit de catre iubitorii de burgeri in toate zonele principale ale Bucurestiului – in Centrul Vechi (fast-food si doua terase), in AFI Palace Cotroceni, in Promenada Mall, in Mega Mall si in Baneasa Shopping City.

Pana la sfarsitul anului, Oro Toro anunta extinderea si in alte zone ale Bucurestiului, dar si in afara acestuia, in marile orase ale tarii.

Reputatia castigata de Oro Toro in randul publicului, intr-un timp atat de scurt, nu este deloc intamplatoare. Ea se datoreaza calitatii superioare a carnii de vita importata din tari precum SUA, Irlanda, Noua Zeelanda, Uruguay, Italia sau Franta, cat si faptului ca toate preparatele pe baza de carne de vita din meniurile restaurantelor Oro Toro sunt realizate cu carne maturata, portionata si preparata exclusive inhouse, in cadrul macelariei proprii.

Cu toate acestea, preturile sunt accesibile, iar calitatea burgerilor, recunoscuta in randul iubitorilor de burgeri. Ca dovada, in august, anul acesta, burgerul Double Yoyo de la Oro Toro a castigat prima editie a competitiei zonale King of Burgers, adunand cele mai multe voturi din partea publicului si surclasand detasat competitorii intrati in concurs. Pentru mai multe detalii, va rugam accesati: facebook.com/orotorobyosho

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here