Konica Minolta Business Solutions Europa a primit distinctia BLI Summer Pick Award 2015 din partea Buyers Laboratory LLC (BLI) pentru echipamentul A4 bizhub 4020, desemnat drept un “Multifunctional remarcabil pentru grupuri de lucru mici si medii”. Factorii cheie pentru aceasta recunoastere au fost timpii minimi de întrerupere, calitatea imaginii peste medie a multifunctionalului A4 sau suportul pentru aplicatia de printare mobila PageScope Mobile.

Tony Maceri, BLI Senior Test Technician: “Echipamentul bizhub 4020 de la Konica Minolta este usor de utilizat datorita functiei My Tab, care permite utilizatorilor sa îsi personalizeze interfata din driver pentru a simplifica programarea joburilor de printare, precum si datorita panoului de comanda INFO-Palette, specific Konica Minolta, care ofera navigare similiara cu cea de pe tablete. În conditiile în care scanarea este un element cheie al fluxurilor de lucru, functionalitatile de scanare robuste ale acestui echipament, cu posibilitati de transmitere a documentelor scanate catre diverse destinatii si de a crea profile pentru setarile joburilor frecvente, reprezinta un avantaj major.”

MFPs Marlene Orr, BLI Senior Analyst of Printers/A4: “bizhub 4020 este un multifuntional usor de utilizat, care ofera fiabilitate calitate a printului si un set impresionant de functionalitati si care se distinge prin valoarea pe care o adauga utilizatorilor din mediul de afaceri.”

Julien Azzi, Product Manager, Office Printing, International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Echipamentul bizhub 4020 a fost creat pentru a raspunde tuturor cerintelor grupurilor de lucru mici si medii. Suntem onorati sa primim acest premiu acordat de BLI. Fiabilitatea si usurinta în utilizare fac din bizhub 4020 echipamentul ideal pentru printarea contractelor, scanarea documentelor color catre mai multe destinatii sau oricare alte sarcini zilnice.”

De doua ori pe an, prin decernarea Pick Awards, BLI ofera recunoastere produselor care furnizeaza performante remarcabile în cadrul testului BLI de durabilitate, unic în procesele de evaluare a performantelor produselor de birou, care califica astfel BLI pentru a evalua fiabilitatea, factor critic pentru cumparatori si directori de IT.

Usurinta în utilizare, manevrarea mediilor de printare, productivitatea si valoarea echipamentelor sunt cateva dintre criteriile de performanta evaluate. Fiecare produs care trece cu succes testul de laborator al BLI primeste timbrul BLI “Recomandat” sau “Foarte recomandat” si un Certificat BLI de Fiabilitate. Doar cei mai buni competitori se califica pentru Pick Awards, astfel încat acestea reprezinta o recunoastere ravnita si greu de obtinut, care ofera cumparatorilor si directorilor IT încredere în produsele premiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here