Cu un design ergonomic, dar totodata rafinat, si tehnologii inovatoare, noul model livreaza o experienta premium de utilizare a platformei Android, care depaseste inca o data asteptarile industriei.

“Scopul nostru, atunci cand am conceput Huawei Mate S, a fost sa dezvoltam un smartphone care ofera o experienta personalizata, mai degraba decat una previzibila,” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG. “Huawei Mate S se bazeaza pe insight-uri pe care le-am strans, legate de interactiunea umana – in special faptul ca atingerea este o actiune naturala pe care o facem pentru a intelege lumea. Huawei Mate S redefineste felul in care incorporam technologia bazata pe atingere in smartphone-urile noastre, sfidand modalitatea conventionala de control a ecranului tactil si prezentand o noua imagine a interactiunii om-masina.” a completat acesta.

Frumusetea unei suprafete curbate

Tehnologia de control al ecranului integrata in Huawei Mate S este completata de un design neconventional care echilibreaza perfect capabilitatile tehnice ale telefonului cu aspectul sau uimitor.

Inspirat de revolutionarul model Huawei Mate 7, noul Huawei Mate S include un ecran 2.5D Gorilla Glass, de 5,5 inci si o grosime de doar 7,2 milimetri, cu margini laterale care au doar 2,65 milimetri. Datorita texturii ecranului AMOLED, Huawei Mate S se mandreste cu forme curbate perfecte.

Spatele arcuit al smartphone-ului Huawei Mate S integreaza tehnologia de invelire nanometrica ce conecteaza natural antena telefonului si metalul, pentru o senzatie placuta la atingere.

Control revolutionar care redefineste experienta de utilizare

Atingerea sta la baza noului Huawei Mate S, creand o noua experienta pentru utilizatori atunci cand interactioneaza cu telefonul. Atunci cand vizualizeaza fotografii, acestea pot fi previzualizate sau marite prin apasarea ecranului cu un singur deget, simplificand modul in care se proceda in cazul unui telefon clasic. Huawei Mate S poate fi deasemenea folosit ca si o scala pentru a cantari obiecte.

Telefonul este echipat cu tehnologia Fingerprint 2.0, o versiune imbunatatita a tehnologiei de deblocare integrate in modelul precedent Huawei Mate 7.

Fingerprint 2.0 mareste viteza de recunoastere cu pana la 100 %, avand mai multe functii pentru imbunatatirea performantelor pe parcursul utilizarii.
Mai mult, aceasta tehnologie poate fi utilizata pentru a controla panoul de notificari, astfel ca printr-un dublu click pot fi sterse notificarile necitite, iar glisarea permite previzualizarea fotografiilor sau primirea apelurilor. Toate aceste optiuni fac mai usoara experienta de utilizare cu o singura mana a device-ului.

Tehnologiile Fingerprint 2.0 si Knuckle 2.0 integrata pentru prima oara in modelul Huawei P8 – simplifica felul in care utilizatorii trec de la o aplicatie la alta sau realizeaza capturi de ecran. Datorita functiei Knuckle 2.0, utilizatorii pot desena forma literei “C” cu incheietura degetului pentru a activa camera foto, litera”M” pentru a asculta muzica sau litera “E” pentru a naviga pe Internet. De asemenea, utilizatorii pot selecta orice detaliu din cadrul unei imagini sau pot copia orice imagine selectand si decupand o anumita portiune doar cu incheietura degetului.

O camera foto proiectata atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti

Huawei Mate S este echipat cu o camera foto care ia in considerare nevoile utilizatorilor in viata de zi cu zi: o camera profesionala si setari care incorporeaza contrastul, textura si tonalitatea distinctiva. Camera principala de 13 MP include un senzor RGBW, un stabilizator optic al imaginii, flash LED Dual color-temp, si unitati independente ale procesorului de semnal al imaginii, care se combina pentru a captura imagini la o calitate mai buna mai rapid.

Huawei Mate S merge si mai departe, integrand o camera secundara de 8MP, cu lumini frontale soft pentru a imbunatati fotografiile de tip selfie. Acest algoritm le permite utilizatorilor sa surprinda cele mai clare si expresive imagini posibile.

Modul Camera Profesionala permite setarea manula a valorii ISO, a compensarii expunerii, a timpului de expunere, a balansului de alb si a focalizarii, si functii precum realizarea de colaje sau focalizare asistata de flash.

Filtrul alb si negru ofera multiple nivele ale densitatii si permite ajustarea in timp real a intensitatii.

Tehnologii care se adapteaza fiecarei situatii

Huawei Mate S duce la urmatorul nivel functiile obisnuite de inregistrare prin integrarea a trei microfoane care suporta algoritmul Huawei de stabilire inteligenta a directiei. Astfel, algoritmul integrat in Huawei Mate S le permite celor trei microfoane sa se concentreze pe sunetele care vin din directia spre care este indreptat telefonul, permitand astfel realizarea unor inregistrari clare, cu zgomote de fundal minime.

Pentru consumatorii mereu activi, Huawei Mate S suporta deasemenea si protocolul general de printare Mopria, care include 800 tipuri de printere de la 16 branduri.

Tot astazi, Huawei a mai prezentat si noul sau model Huawei G8, care este echipat cu un ecran FHD de 5,5 inci si o baterie de 3000mAh, compatibila pentru realizarea fotografiilor in conditii de iluminare scazuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here