Pe 21 si 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea editie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. In cadrul TeCOMM, pe langa subiecte importante din eCommerce se va discuta si despre doua dintre tacticile de Marketing Online.

Cum pot magazinele online sa-si creasca vanzarile platind doar pe baza de comision?

In Romania sunt peste 600 magazine online si furnizori de servicii online care apeleaza la marketingul afiliat, iar aceasta contribuie in medie cu pana la 20% din totalul vanzarilor magazinelor online.

Categoriile de produse cele mai populare in promovarea afiliatilor sunt cele din zona IT&C, Electrocasnice, Fashion, Carti si produse pentru copii, insa si proiectele afiliatilor dedicate pe alte categorii sunt in crestere puternica.

Marketingul afiliat a aparut in anul 2005 si a avut o buna dezvoltare datorita eficientei acestuia, oferind rezultate directe si imediat masurabile. In cadrul TeCOMM, Claudiu Farcas va vorbi despre Metode imediat aplicabile pentru a activa afiliatii pentru a fi performanti si va prezenta cum pot magazinele online sa atraga afiliati sa le promoveze produsele si cum sa isi creasca o comunitate loiala de afiliati care este orientata spre performanta si care le va ajuta sa promoveze imaginea brandului. Claudiu este unul dintre cei mai cunoscu?i specialisti din Romania, cu mai bine de 6 ani de experien?a in mediul de eCommerce local, in prezent manager la Profitshare, re?eaua de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania.

Email-ul este canalul preferat de comunicare intre branduri si clientii acestora

Chiar si cu dezvoltarea puternica a retelelor sociale, email-ul este in continuare canalul preferat de comunicare intre branduri si clientii sai. Peste 70% din clienti prefera sa primeasca prin intermediul email-ului comunicarile de la magazinele online.

Eugen Potlog vine la TeCOMM sa vorbeasca despre Clientul tau, elementul central din strategia de Email Marketing. Participantii vor putea afla cum sa implementeze cu succes o strategie de email marketing prin care clientii sa fie pusi pe primul loc. De asemenea, participantii vor putea analiza tehnici si scenarii de Marketing Automation create special pentru eCommerce si vor afla cum sa transmita mesajul potrivit la timpul potrivit catre persoana potrivita.

Eugen Potlog este Manager Conectoo (leader de piata in servicii de email marketing) concentrandu-se pe implementarea tehnologiilor noi si extinderea serviciului de e-mail marketing in afara granitelor tarii noastre. Acesta este cunoscut pentru coordonarea si dezvoltarea platformei Profitshare (cea mai avansata platforma de marketing afiliat din Romania). Printre clientii companiei se numara eMAG, OLX, ZorileStore, Flanco, TinaR, PCFun, FashionUp, Yellow Store, Zonga, Ringier etc.

La TeCOMM vor fi prezenti peste 40 de speakeri nationali si internationali, reprezentanti ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Digital Annexe, CloudIQ, Bitdefender, eCommerce MasterPlan, Digital Anexe. Doi dintre principalii speakeri internationali fac parte din World’s Top 50 Email Marketing Influencer si Top 10 comentatori de eCommerce din lume.

Conferinta este adresata oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest domeniu, specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat.

Inscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor si a agendei. Inscrie-te pana luni, 31 august, pentru a beneficia de preturile speciale ale lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here