QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, aduce in exclusivitate pe piata locala telefonul Samsung Galaxy Note 5, lansat saptamana trecuta pe pietele din Statele Unite si Asia. Retailerul devine astfel singurul din Romania si printre putinii din Europa care vor lista in oferta cel mai nou telefon al sud coreenilor. Dispozitivele sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, iar prin intermediul QuickMobile, acestea beneficiaza de garantia oferita de reprezentantele din strainatate ale Samsung.

in ciuda anuntului Samsung ca telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe pietele din Statele Unite si Asia, am decis sa il aducem si in Romania, sa oferim clientilor nostri sansa sa-si achizitioneze cel mai dorit device al momentului. QuickMobile devine astfel singurul retailer din Romania si printre putinii din Europa care vor avea in oferta ultimul model de telefon lansat de sud coreeni, incepand de astazi”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Dispozitivele Samsung Galaxy Note 5 comercializate de catre QuickMobile sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, au toate taxele incluse, precum TVA, au inclus transportul in Romania, iar serviciile de garantie sunt furnizate de catre reprezentantele din strainatate ale Samsung.

Neaducand acest dispozitiv in Europa, Samsung nu poate asigura service-ul pentru acest model decat in tarile unde dispozitivul este prezent. in aceste conditii, ne-am asumat aceste costuri, iar prin intermediul serviciului nostru tur-retur, asiguram gratuit transportul de la locatia clientului la service-urile Samsung din Statele Unite sau Asia, in caz de defectiune intregul proces de reparatie urmand sa dureze maxim 14 zile calendaristice. Anul viitor, cand dispozitivul va fi lansat si in Europa, serviciul va fi asigurat de service-ul Samsung local”, a adaugat Tudor Tiboc.

Samsung Galaxy Note 5 are un display de 5,7 inch cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Exynox cu 8 nuclee, memorie 4GB, fiind disponibil in doua variante de spatiu de stocare, de 32GB si 64GB, vine echipat cu un S Pen si cu senzor de amprenta, iar camerele au o rezolutie de 5MP si 16MP.

in materie de design, noul Samsung Galaxy Note 5 are un spate curbat, este realizat din sticla si metal pentru a fi mai usor de tinut in mana, avand o dimensiune ceva mai mica decat modelul anterior, Note 4. Disponibil pe QuickMobile.ro in doua variante de culoare – auriu, respectiv negru – telefonul are un pret final de 3.899,9 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here