RE/MAX, lider mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, isi continua expansiunea pe plan local si anunta deschiderea primului birou din Sibiu, acesta fiind a treisprezecea locatiei a companiei in Romania.

Agentia din Sibiu va deveni operationala incepand din toamna acestui an, iar primul obiectiv al companiei consta in recrutarea si instriuirea de agenti imobiliari care sa raspunda nevoilor pietei.

„Chiar daca cele mai multe dintre birourile noastre sunt conversii, practic trecerea unor agentii imobiliare sub umbrela RE/MAX si adaptarea la cultura noastra, in cazul Sibiului este vorba de un start-up. Astfel, agentia din acest oras a fost infiintata de omul de afaceri Țarnaru Raul Nicusor care detine si o experienta notabila pe piata de constructii”, a declarat Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania.

Potrivit acestuia, potentialul turistic al orasului a reprezentat un motiv temeinic in decizia companiei de a-si extinde reteaua. in plus, renumele de oras cultural si istoric, impreuna cu pozitionarea Sibiului in top zece orase ca importanta economica din tara, reprezinta principalii factori care atrag investitorii in aceasta zona. De asemenea, reprezentantul companiei estimeaza ca, prin prisma acestor indicatori, segmentul imobiliar local va creste anul aceesta cu circa 5%, atat din punct de vedere al cererii, cat si al ofertei.

„Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piata imobiliara, iar RE/MAX este singurul care se bazeaza pe educatie si cu ajutorul caruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu si, implicit din tara”, a afirmat, la randul sau, Țarnaru Raul Nicusor, broker-owner al agentiei RE/MAX Xux din Sibiu.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca, activand in piata de constructii prin intermediul companiei ce o detine pe plan local, a considerat ca investitia intr-o franciza RE/MAX este oportuna, mai ales in contextul reluarii investitiilor imobiliare in ultima perioada.

3 birouri RE/MAX in Sibiu

Potrivit declaratiilor lui Razvan Cuc, in urmatorii 3 ani RE/MAX vizeaza deschiderea altor doua birouri pe piata din Sibiu, fiind o zona cu potential.

„Ne-am propus ca, odata cu intrarea noastra pe piata si instruirea viitorilor agenti, sa le oferim sibienilor cat mai multe informatii despre avantajele colaborarii cu un agent imobiliar specializat si modul in care acestia pot influenta semnificativ succesul unei tranzactii, fie ca este vorba de o inchirere, ori vanzare”, a completat Razvan Cuc.

Pe plan national, RE/MAX vizeaza deschiderea a 110 francize pana la finalul anului 2023, dintre care nu mai putin de 25 de birouri doar in Capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here