Continuand turneul national pe care conducerea UNPR si l-a propus pentru anul 2015, in urma caruia sa poata face o evaluare corecta a miscarii patronale din fiecare judet, presedintele Ioan LUCIAN, insotit de un grup de oameni de afaceri a avut o serie de intalniri cu reprezentanti ai principalelor institutii ale statului din judetul Constanta.

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Cristian Gheorghe DARIE si cei doi subprefecti de Constanta, Accoium Mustafa Levent si Anefi Ersun s-au intretinut pret de 45 de minute cu delegatia Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

“ Pentru noi judetul Constanta este un punct nodal in dezvolatrea Confederatiei noastre, avand in vedere forta economica extraordinara pe care o are”, le-a transmis presedintele Ioan Lucian celor trei oficiali ai judetului.

“ E nevoie sa va simtim prezenta prin actiuni si activitati folositoare mediului de afaceri din Constanta, noi avand o deschidere totala unei colaborari eficiente”, a replicat vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, dl. Cristian Gheorghe DARIE.

“ Prefectura judetului saluta orice prezenta serioasa a reprezentantilor mediului de afaceri din Romania” a mai adaugat subprefectului Ersen Anefi.

La sfarsitul intalnirii presedintele UNPR le-a inmanat reprezentantilor CJ si Prefecturii cate o mapa ce contine proiectul Acordului de Parteneriat dintre Confederatie si cele doua institutii.

Partea a doua a vizitei in Constanta a presupus intalnirea cu un grup de oameni de afaceri care doresc sa contribuie la reasezarea si dezvoltarea Uniunii Nationale a Patronatului Roman in acest judet.

“ Ma bucur sa intalnesc companii serioase care doresc sa puna umarul la impunerea UNPR ca organizatie lider in miscarea patronala din Constanta”, a subliniat presedintele Ioan Lucian in discutile pe care le-a avut cu oamenii de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here