Leaderul pe piata din Romania BursaTransport (prezent pe plan European sub brandul 123cargo) anunta parteneriatul cu Affinity Balkans, ca forma de consolidare a extinderii sale regionale in Serbia, Macedonia si Muntenegru.

Affinity Balkans este parte din Affinity Transport Solutions – divizia specializata de servicii financiare a Grupului Delamode, oferind servicii de suport societatilor de transport din toata Europa Centrala si de Est. Serviciile sale includ furnizarea de carduri de combustibil, leasing financiar si operational, asigurari de marfuri si camioane, asistenta rutiera de urgenta, solutii de monitorizare prin GPS.

Parteneriatul strategic intre cele 2 companii consolideaza politica de extindere a bursei de transport 123cargo in spatiul european (dupa ofensiva de la inceputul anului pe piata maghiara, respectiv cea poloneza), asigurand in acelasi timp o largire a portofoliului de servicii pentru Affinity Balkans.
Astfel, incepand din luna iunie 2015, operatiunile 123cargo in spatiul compus din Serbia, Macedonia si Muntenegru sunt reprezentate de catre Affinity Balkans, compania urmand a coordona intreaga strategie de vanzare pe aceste piete.

Parteneriatul cu o companie de prestigiul Affinity ne bucura si ne onoreaza in egala masura. Dupa un inceput de an foarte activ pe plan regional, aceasta alianta ne permite sa ne urmam obiectivul de a consolida o bursa sigura pentru est-europeni la preturi est-europene. in plus, vine ca o completare naturala a unei politici pe care o sustinem inca de la inceputul acestui an, de atragere a expeditorilor din spatiul ex- iugoslav – marind astfel volumul marfurilor pe bursa noastra si in acelasi timp cladind o importanta oportunitate pentru transportatorii romani care opereaza in zona – a declarat Dan Cotenescu, manager general BursaTransport.

Comentand de asemenea pe marginea parteneriatului, Mircea Bandean, General Manager al Affinity Balkans a declarat: Suntem mereu in cautare de soluţii care sa raspunda nevoilor clienţilor noştri, iar parteneriatul cu 123cargo ne aduce o diversificare a portofoliului, astfel incat in acest moment putem asigura o gama completa de servicii ce acopera necesitatile de business ale operatorilor de transport carora ne adresam, companii mici si mari deopotriva.

Atat in Serbia, cat si in Macedonia si Muntenegru, piata este din ce in ce mai deschisa catre oferta 123Cargo – mult mai avantajoasa ca pret fata de alte optiuni existente.De aceea, in calitate de partener oficial al 123cargo, suntem mandri sa reprezentam pe aceste piete serviciile unei burse de transport ce ofera un pret competitiv, alaturi de o experienta solida si de excelenti indicatori de siguranta.

Unul din cele mai stabile branduri romanesti, cu o pozitie constanta de leader, de la fondare (in 2001) pana in prezent, BursaTransport se afla in plina expansiune europeana prin brandul 123Cargo. Numai de la inceputul lui 2015, a raportat o crestere de 30% (clienti + marfuri) pe piata regionala – cu focus initial pe Ungaria si Polonia, ofensiva continuand – prin alianta cu Affinity Balkans pe pietele din Serbia, Macedonia si Muntenegru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here