Campania Geometry Global „Read a Tree. Save a Book” (elefant.ro) a primit cea mai mare distinctie a festivalului: Best Digital MIXX, iar „#DonezKM” (Ponderas) a fost numita „Best Social Media Campaign”.

IAB Mixx Awards Romania a acordat agentiei Geometry Global Bucharest trei premii, dintre care si cea mai mare distinctie a festivalului: Best Digital MIXX. Campaniile premiate au fost „Read a Tree. Save a Book” pentru elefant.ro (Best Digital MIXX si Best Mobile Project) si „#donateKM” pentru spitalul Ponderas (Best Social Media Campaign). Gala de premiere s-a desfasurat pe 11 iunie in deschiderea serii Viral Music, parte din festivalul ICEEFest. Festivalul a acordat 11 premii, o singura distinctie pe fiecare categorie.

Mihai Fetcu, Creative Director Geometry Global Bucharest despre premiile castigate: „Simplitatea campaniei „Read a Tree. Save a Book” se bucura de un succes formidabil, iar „Best Digital MIXX” este descrierea perfecta a unei idei comunicate in doar 3 pasi (scanezi, salvezi, distribui) in cel mai activ mediu. „#donezKM” a fost prima campanie de awarness pentru Ponderas. Am fost primii care am salvat o viata mobilizand oamenii sa isi doneze kilometrii. Mesajul nostru a ajuns si in Japonia, Spania, Franta – oameni care donat de pe cele mai inalte culmi sau cele mai lungi trasee; am vazut pana unde poate merge o idee extraordinara prin puterea Social Media. Le multumesc oamenilor din creatie, strategie, client service, PR, traffic si financiar – a fost un „mixx” de idei si reactii care ne-au adus unde suntem acum.”

Despre „Read a tree. Save a Book” (elefant.ro)
„Read a Tree. Save a Book.”(„Citeste un pom, salveaza o carte”) este mesajul prin care copacii iau atitudine si pornesc revolutia digitala promovand eBook-urile Elefant. Aplicatia ce sta in spatele campaniei poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store. Odata instalata, utilizatorul poate scana orice copac in viata si primeste gratuit carti digitale de la elefant.ro. Apoi, isi poate invita prietenii sa sustina revolutia.

Despre #DonateKM (Ponderas)
In perioada 7-18 mai 2014, oamenii care faceau orice fel de miscare contorizata in kilometri erau invitati sa dea „Share” public din aplicatia lor cu dovada kilometrilor parcursi, impreuna cu mesajul „#donezKM”. Efortul depus a avut drept scop ca, la finalul celor 10 zile de miscare, barometrul unei aplicatii de Facebook, care a contorizat numarul de kilometri facuti de utilizatori, sa indice 10.000 si, astfel, Florin Jecu sa fie operat gratuit de medicii Ponderas. Hashtag-ul a strans pana la finalul campaniei peste 16000 de km.
Mai multe detalii aici: http://bit.ly/1GYFaJI

Despre MIXX Awards
IAB MIXX Awards este o competitie internationalA, care celebreazA cele mai creative si de impact campanii de publicitate din mediul online. Premiile MIXX Awards sunt organizate de reprezentantii locali ai IAB (Interactive Advertising Bureau) si au loc anual In tAri precum SUA, Italia, Belgia, Turcia, Polonia, Rusia etc, fiind considerate pe plan international unele dintre cele mai importante distinctii ale publicitAtii online. Aceste premii reprezintA un pas important Inainte pentru industria de advertising digital din Romania, pentru cA IncurajeazA si rAsplAtesc excelenta In utilizarea mediului online ca instrument de comunicare si In crearea unor branduri digitale puternice.

Despre Geometry Global
Geometry Global este cea mai mare si complexa agentie de activare de brand. Cu o echipa de 4000 de experti din 56 de piete, reteaua globala dezvolta programe de marketing conectand oamenii cu brand-urile la momentul potrivit, la locul potrivit si in modalitati diferite. Lansat in iunie 2013, Geometry Global ofera servicii de activare precum shopper marketing, marketing centrat pe relatii, promotional si experiential, din mediile trade si digital. Geometry Global este parte a grupului WPP. Pentru mai multe informatii, vizitati www.geometry.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here