Geometry Global Bucharest a fost numita „Best Communication Agency of the Year” la festivalul Golden Hammer 2015. Agentia a castigat un premiu Silver, zece premii Gold, doua premii speciale si doua premii Grand Prix joi seara la Riga. Tot aici, a fost numita „Best PR Agency of the Year”, iar grupul Geometry Global – „Network of the Year”. Campaniile castigatoare sunt: „The RGB News” (Observator), „Read a Tree. Save a Book” (elefant.ro) si „#donezKM” (Ponderas). Gala de premiere a festivalului Golden Hammer a avut loc pe 11 iunie la Riga, Letonia.

Mircea Pascu, Managing Director Geometry Global Bucharest declara: „Sunt mandru sa fiu leader-ul unei echipe care, in cei doi ani de la formarea grupului Geometry Global, a avut parte de inspiratie si transformari senzationale. Am pus in practica idei care au schimbat perceptii, au salvat vieti, au ascultat natura si au pus Romania in miscare – toate cu ajutorul tehologiei, gasind metode simple de conectare. Este un succes formidabil si o dovada ca aici, pe Strada Frumoasa, este o adevarata mina de aur – nu ma refer la premiile Gold, ci la echipa Geometry Global Bucharest.”

Categoriile, premiile si campaniile castigatoare de catre Geometry Global Bucharest la Golden Hammer 2015 sunt:
Media: Gold, „Read a Tree. Save a Book”
Media: Gold, „The RGB News”
Media: Grand Prix, „The RGB News”
Promo and activation: Gold, „Read a Tree.Save a Book”
Campaigns: Gold, „Read a Tree.Save a Book”
Communications Folder Special Award [un punctaj total la categoriile de pana atunci]
PR: Gold, „The RGB News”
PR: Gold, „The RGB News”
PR: Gold, ”The RGB News”
PR: Grand Prix, „The RGB News”
PR Special Award, „The RGB News”
Interactive: Silver, „Donate KM”
Interactive: Gold, „Read a Tree. Save a Book”
Social: Gold, „The RGB News”
Social: Gold, „Read a Tree”
Best Communication Agency of the Year
Best PR Agency of the Year

Festivalul Golden Hammer nu acorda premii Bronze, campaniile nominalizate fiind considerate castigatoare la aceasta categorie. Geometry Global Bucharest a avut in acest an un total de 13 shortlist-uri si 17 premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here