Konica Minolta Business Solutions Romania a obtinut, in luna mai 2015, certificarea ISO 20000-1 pentru Managementul Serviciilor IT.

Certificarea confirma competentele Konica Minolta in furnizarea de servicii IT complete si unitare, avand la baza un sistem integrat de management al proceselor IT interne si externe. Obtinerea certificarii a presupus alinierea procedurilor din departamentele de vanzari, suport tehnic, servicii clienti si administratie, in vederea furnizarii de servicii IT complexe, unitare si transparente.

Certificarea ISO 20000-1 intareste conceptul “More than Printing. Information Management” dezvoltat de Konica Minolta in 2014, sub umbrela caruia compania isi propune sa devina unic furnizor pentru clientii sai, oferind servicii integrate complete de IT, atat in segmentul de printing, cat si al solutiilor software de tip Enterprise Content Management.

Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions Romania: “Certificarea ISO 20000-1 obtinuta consolideaza orientarea strategica a Konica Minolta catre furnizarea de solutii si servicii IT, atat in mediul online cat si on-premise. Calitatea serviciilor pe care le furnizam clientilor nostri depinde in primul rand de abilitatea noastra interna de a functiona ca un tot unitar inclusiv la nivelul procedurilor, fara sincope de comunicare sau intarzieri. Privim solutiile si serviciile IT ca o evolutie fireasca a serviciilor noastre traditionale, facand pasul de la managementul hartiei catre cel al informatiei electronice, completat cu intreaga infrastructura IT necesara – sisteme hardware si solutii software, servicii de consultanta, implementare si monitorizare a arhitecturilor IT.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here