In perioada 16-20 martie 2015 are loc in Germania targul expozitional de IT&C – CeBIT 2015 (www.cebit.de ). CeBIT – Centrum für Büroautomation, Informationstechnologie und Telekommunikation – in traducere „Centru pentru birotica, tehnologia informatiei si telecomunicatii” – este cel mai mare targ international de IT si tehnologia calculatoarelor din lume care, incepand din 1986, are loc anual la Hanovra in Germania.

Compania INFRASOFT (www.infrasoft.ro) va reprezenta Romania la CeBIT 2015, alaturi de alte companii IT locale. INFRASOFT va sustine demonstratii live la standul Romaniei ale solutiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atat companiilor private cat si organizatiilor publice romanesti si europene, incluzand zona de management al documentatiei necesare derularii proiectelor cu finantare UE.

INFRASOFT este o companie 100% romaneasca care va prezenta pietei europene produsul fabricat in Romania: Documenta DMS (www.documenta.ro) – solutie End-toEnd de management al documentelor si facturilor electronice, atat al documentelor care intra in companii si sunt indexate prin scanare si OCR, cat si a documentelor elaborate in cadrul organizatiilor in platforme de editare de text gen Microsoft Office sau Open Office. Platforma www.documenta-dms.com este una utilizabila in mai multe limbi de circulatie internationala, avand implementate versiunile in engleza, germana,
franceza, spaniola, maghiara, rusa, spaniola si romana. Platforma este compatibila cu scannerele si multifunctionalele producatorilor lideri de piata: Canon, Xerox, HP, Samsung, Konika Minolta, Lexmark, Panasonic, Brother, SHARP.

«Participarea Infrasoft la cel mai mare targ de profil IT&C din lume vine dupa experienta dobandita la multe alte targuri nationale si internationale si dupa perfectionarea solutiilor si serviciilor noastre. Momentul este unul oportun, cu atat mai mult cu cat ne dorim extinderea pe piata europeana, castigarea de noi clienti, parteneri strategici si distribuitori pentru platforma Documenta (www.documentadms.com), precum si promovarea IT-ului romanesc », a declarat Adrian Barcutean, director general Infrasoft.

Infrasoft (www.infrasoft.ro) si-a inceput activitatea in 2004, reusind in cei 10 ani de activitate sa se impuna pe piata dezvoltatorilor de software din Romania prin solutiile sale adaptate la conditiile actuale de business. Ca o dovada a calitatii serviciilor oferite sunt solutiile dezvoltate pentru companii mari din tara precum OMV Petrom, Rompetrol, Metrorex, pentru institutii publice precum Ministerul Finantelor Publice, Casa Nationala de Pensii, dar si pentru companii din strainatate precum Inthinc Salt Lake City, EPS Corporation din New Jersey – SUA, Nestle, Chevron, Schumberger,
American Pest etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here