Tonerul Simitri® HD E de la Konica Minolta, utilizat de toate sistemele actuale de productie ale companiei1, a fost evaluat cu gradul “6” pe Scala Blue Wool2 realizata de Fogra Forschungsgesellschaft Druck e.V., fiindu-i astfel recunoscuta rezistenta ridicata la lumina. Totodata, tonerul Simitri® HD E a obtinut reinnoirea certificarilor pentru siguranta alimentelor TÜV Rheinland si Deinkability realizata de INGEDE, certificari obtinute din 2011, respectiv 2010.

Pentru a evita schimbari semnificative de culoare ale produselor tiparite atunci cand sunt expuse la lumina, materialele utilizate pentru imprimare trebuie sa respecte cerinte riguroase pentru expunerea la lumina zilei si lumina artificiala. Rezistenta la lumina este un criteriu important de calitate pentru furnizorii de servicii grafice si pentru centrele de imprimare in-house, intrucat garanteaza faptul ca tiparul nu isi pierde calitatea prin expunerea indelungata la lumina.

in plus, noua certificare Deinkability oferita de INGEDE asigura atat profesionistii care folosesc deja unul dintre sistemele actuale de productie de la Konica Minolta, cat si pe cei care intentioneaza sa achizitioneze unul, ca nu imprima in detrimentul mediului si ca hartia tiparita poate fi reciclata cu usurinta. Certificarea de siguranta alimentara de la TÜV Rheinland ofera, in plus, oportunitati pentru patrunderea pe noi segmente de piata, precum cea a ambalajelor.

TÜV Rheinland AG si INGEDE e.V., ambele cu sediul in Germania, functioneaza la nivel european, iar Fogra Forschungsgesellschaft Druck eV, de origine germana, stabileste standarde normative ISO, care sunt dispuse in intreaga lume. Konica Minolta ofera furnizorilor de servicii grafice si centrelor de printare in-house cele mai flexibile sisteme de productie, recunoscute si certificate de cele trei companii germane.

Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Echipamente Color, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Simitri® HD E este considerat cel mai bun toner pe care l-am dezvoltat pana in prezent, lucru subliniat si de catre cele trei rapoarte independente. Suntem foarte mandri ca putem oferi clientilor nostri astfel de oportunitati fantastice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here