Gifts Show merge mai departe cu un concept nou si un facelift de zile mari! Editia din acest an are loc in perioda 8 – 11 septembrie, la Romexpo si se anunta a fi una dintre cele mai bune editii de pana acum.

Expozantii vor avea:

Vizitatori foarte bine targetati, printr-o campanie de comunicare agresiva, dar tintita pe nevoile clientilor lor. Am investit in baze de date de agentii de top, marketeri din cele mai mari companii din FMCG, retail, banking, auto, IT & C – domeniile in care exista cele mai mari bugete de promovare – catre care ne vom directiona campania noastra de promovare.

Facilitarea de intalniri fata in fata intre companiile expozante si potentialii lor clienti, pe toata perioada targului, prin intermediul platformei Business Match.

Contact personalizat al celor mai importanti clienti ai expozantilor. Echipa noastra de call center va suna cei mai importanti clienti, pe care ii vom invita la targ pentru firmele ce vor expune la eveniment.

Noi categorii in tematica targului, trofee sportive si food baskets, astfel incat sa largim atat numarul de companii expozante, cat si categoriile si numarul de clienti tinta. Astfel, in premiera pentru acest an, targetam cluburile, asociatiile si federatiile sportive din Romania.

Site nou-nout, cu un design atractiv, extrem de user friendly si cu un continut bogat, ce va fi updatat in permanenta.

Gifts Show este singura expozitie dedicata industriei de promotionale din Romania si va avea loc in perioada 8 – 11 septembrie, in Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau inscrieri, contacteaza directorul de proiect, Luciana Stoleru, la adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon: 0730/808.038

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here