Compania cu capital 100% romanesc si sediul in Dubai, axata pe oferte de turism si de servicii de suport pentru cei aflati in calatorii de afaceri, Luxury Business Journey (LBJ) Events, isi extinde gama de servicii oferite clientilor sai cu un nou concept de turism de business ce vine strans legat de cel de turism de placere. Confort deplin si 100% confidenta pentru un nivel optimizat al costurilor si pentru un management eficient al timpului sunt noile beneficii oferite companiilor si clientilor interesati sa desfasoare operatiuni de afaceri pe ruta Romania-Dubai.

Activa pe piata din Romania cu servicii specializate pentru companiile care desfasoara regulat calatorii de afaceri peste tot in tara, dar si pe piata afacerilor de lux din Dubai cu servicii specifice de „rental with a driver”, LBJ EVENTS ofera acum companiilor din Romania, dar si clientilor din Dubai care doresc sa isi extinda afacerile la noi in tara, o gama extinsa de servicii integrate, gandite pana la cele mai mici detalii, de la transport la acces la internet si telefon, combinate cu servicii de rezervari, procurari bilete s.a.

Prin noul concept de calatorii de afaceri pe care LBJ EVENTS il propune clientilor sai, afacerile devin o placere, clientii descoperind nu numai avantajele ce decurg din economia de timp si de bani de care beneficiaza prin serviciile integate de la transportul cu limuzina pe tot parcusul calatoriei si pana la organizarea intalnirilor de afaceri, ci si placerea unei calatorii de loisire prin care pot descoperi frumusetile si atractiile turistice din Dubai si respectiv din Romania.

”Aici am castigat deja suficienta expertiza profesionala si ne-am format o buna reputatie in randul clientilor interesati de o calatorie confortabila si de o economie de timp atat de necesara afacerii lor prin inchirierea unei limuzine cu sofer”, a precizat Sergiu Negru, Managing Partner la Luxury Business Journey Events. ”in momentul de fata, ceea ce oferim clientilor nostri este mai mult decat timp si bani, prin aportul pe care serviciile noastre il aduc eficientizarii managementului timpului clientilor nostri si prin optimizarea costurilor legate de inchirierea unei masini, de amenzile pe care le-ar putea plati in cazul in care ar incalca reguli de circulatie intr-unul din cele doua state, de timpii de stationare in benzinarii, in trafic, in service, in parcari etc. O calatorie de afaceri este de acum o experienta memorabila, integrata”, a mai precizat acesta.

Prin serviciile pe care le ofera, LBJ EVENTS ramane o companie dedicata standardelor inalte si serviciilor de lux, prin care nevoile de afaceri cele mai sofisticate gasesc raspunsul cel mai bun.

Pentru mai multe informatii despre LBJ EVENTS, vizitati www.lbj-dubai.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/luxury.business.journey

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here