Konica Minolta, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii si echipamente multifunctionale de tipar digital din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu ABBYY, lider in furnizarea de solutii de conversie a documentelor, captura de date si tehnologii si servicii lingvistice. in 2015, echipamentele multifunctionale Konica Minolta vor fi oferite impreuna cu ABBYY FineReader 12 Professional.

Konica Minolta si ABBYY au incheiat parteneriatul pentru furnizarea in Romania a solutiei software ABBYY FineReader Professional Edition impreuna cu 30 de modele de echipamente multifunctionale Konica Minolta la finalul anului 2013, pe o perioada de un an. Pe parcursul colaborarii cu ABBYY, Konica Minolta a inregistrat vanzari de peste 1.000 de echipamente dotate cu programul ABBYY FineReader OCR, multifunctionale care se transforma astfel din echipamente dedicate strict activitatilor de imprimare, copiere si scanare in solutii integrate pentru conversia in format digital a documentelor pe hartie.

Rezultatele pozitive obtinute de ambele companii prin acest parteneriat si interesul ridicat al utilizatorilor de echipamente multifunctionale pentru sistemele de recunoastere a informatiilor au condus la extinderea parteneriatului. in 2015, toate echipamentele multifunctionale bizhub color si alb-negru A3 de la Konica Minolta vor fi oferite companiilor din Romania impreuna cu cea mai noua versiune a aplicatiei ABBYY OCR, FineReader 12 Professional. Aceasta permite utilizatorilor sa lucreze eficient cu documentele tiparite, sa converteasca rapid fisierele scanate sau primite pe fax in format digital editabil sau in PDF, sa le salveze in arhive digitale cu posibilitati de cautare si sa lucreze usor cu zona de continut. Konica Minolta ramane in continuare singurul producator de echipamente de printare care are o colaborare oficiala OEM cu ABBYY in Romania. Ca rezultat, utilizatorii de echipamente multifunctionale A3 Konica Minolta vor avea acces atat la aplicatia ABBYY FineReader, lider de piata in domeniul sau, cat si la suport tehnic complet de la ABBYY.

Igor Fedorets, Head of Distribution, ABBYY, regiunea CEE, Turcia, Israel: „Recunoasterea informatiilor din materiale tiparite este o componenta extrem de importanta a lucrului cu documente. in 2014, cercetarile ABBYY au aratat ca in Europa Centrala si de Est intre 79% si 94% dintre angajatii care isi desfasoara activitatea la birou s-au confruntat cu aceasta necesitate. Rezultatele parteneriatului de anul trecut dintre Konica Minolta si ABBYY dovedesc ca numerosi utilizatori de echipamente multifunctionale Konica Minolta dotate cu ABBYY FineReader si-au imbunatatit semnificativ productivitatea.”

La randul sau, Viorica Mocanu, Marketing Manager, Konica Minolta Business Solutions Romania a adaugat: „Furnizarea multifunctionalelor Konica Minolta A3 impreuna cu solutia ABBYY FineReader Professional Edition creaza o punte intre documentele tiparite si cele electronice si este un instrument util pentru a spori eficienta mediului de lucru din companii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here