Dupa succesul Forumului Print & Pack, evenimentul conex editiei din 2014 a targului Print & Sign, dar si dupa feedback-ul pozitiv primit de la producatorii de ambalaje si etichete care au expus in cadrul Print & Sign, crearea unei expo-conferinte dedicate acestui sector, denumita Pack Show, a venit ca o miscare naturala si ca o solutie eficienta la nevoile unei piete locale ajunsa la maturitate.

Expo-conferinta Pack Show isi propune sa aduca sub acelasi acoperis furnizorii de tehnologii, materiale si consumabile poligrafice dedicate productiei de ambalaje, birourile specializate in proiectarea si pregatirea pentru tipar a ambalajelor, precum si tipografiile de etichete in rola, ambalaje din hartie, cutii din carton, displayuri din carton etc.

Obiectivul expo-conferintei Pack Show este sa ofere o platforma unica de interactiune si comunicare intre toti jucatorii care conlucreaza la producerea ambalajelor si beneficiarii acestora, fabricanti de bunuri de larg consum si retele de retail.

CE ESTE?

Pack Show este un eveniment care are doua componente:
1. Expozitia – la care sunt asteptate toate firmele care activeaza in sectorul productiei de etichete si ambalaje – tipografii specializate, furnizorii de utilaje, materiale si consumabile tipografice, birouri de proiectare si prepress pentru ambalaje etc;
2. Conferinta – o platforma de comunicare in care vor fi prezentate si dezbatute teme actuale si de perspectiva care preocupa deopotriva fabricantii de ambalajele, designerii si clientii acestora. Una dintre temele evenimentului din acest an va fi „Ambalajele si siguranta alimentelor”, care va reuni speakeri importanti, romani si straini, din sectorul FMCG si din industria ambalajelor, dar si din Ministerul Sanatatii si Ministerul Agriculturii.
Forumul Print & Pack, evenimentul conex al Print & Sign 2014, ce a avut ca tema “Solutii inovatoare in comunicarea la raft”, a reusit sa atraga peste 250 de participanti – marketeri din diverse sectoare economice, precum FMCG, retail, farmaceutice, design etc. –, fiind cel mai mare eveniment organizat vreodata in cadrul unui targ.

CUI SE ADRESEAZA?

EXPOZANTII vor expune in Pack Show:

► PRODUCATORI DE ETICHETE SI AMBALAJE:
● Fabricanti de etichete imprimate flexografic sau digital in banda continua (rola), pe hartie sau pe suporturi flexibile;
● Tipografii ofset de etichete stantate;
● Producatori de cutii pliante din carton stratificat sau din carton ondulat;
● Furnizori de cutii imbracate sau de ambalaje de lux;
● Producatori de ambalaje flexibile;
● Furnizori de hartie de ambalaj tiparita si netiparita;
● Producatori de pungi;
● Fabricanti de displayuri Point-of-Purchase (POP), Point-of-Sales (POS) sau ambalaje promo din carton pentru retail;
● Producatori de ambalaje speciale;
● Furnizori specializati in innobilarea suporturilor tiparite (caserare, plastifiere, lacuire selectiva etc.);
● Furnizori de servicii de co-packing si logistica;
● Birouri specializate in designul si pregatirea pentru tipar a etichetelor si ambalajelor;

► TEHNOLOGII POLIGRAFICE DEDICATE PRODUCTIEI DE AMBALAJE:
● Solutii software pentru proiectarea etichetelor si ambalajelor, echipamente pentru pregatirea formei de tipar;
● Echipamente conventionale si digitale pentru tiparirea si finisarea in banda continua a etichetelor si ambalajelor flexibile;
● Echipamente conventionale si digitale pentru tiparirea si finisarea in coli a ambalajelor din hartie, carton stratificat și carton ondulat;

► MATERIALE SI CONSUMABILE TIPOGRAFICE PENTRU PRODUCTIA DE ETICHETE SI AMBALAJE:
● Lacuri si cerneluri pentru tiparirea ofset, flexografica, serigrafica etc. a ambalajelor;
● Suporturi de imprimare pentru ambalaje: hârtie, carton etc.;
● Materiale si consumabile pentru innobilarea si finisarea ambalajelor.

VIZITATORI. „Pack Show” este o expo-conferinta B2B, care isi propune sa atraga un spectru larg de vizitatori din randul:

► marketerilor si achizitorilor din domeniul bunurilor de larg consum (FMCG) si din alte sectoare economice interesate de oferta si noutatile industriei etichetelor si ambalajelor;
► designerilor de etichete si ambalaje, precum si specialistilor in marketingul pentru retail;
► factorilor de decizie din tipografii si de la prelucratorii de ambalaje;
► specialiștilor in siguranta alimentara, logistica etc.;

Pack Show are loc in perioada 8 – 11 septembrie, la Romexpo, Bucuresti si se desfasoara in acelasi timp cu Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si signaletica si Gifts Show, singurul targ de promotionale din Romania.

Pentru mai multe detalii despre Pack Show, contactati PR Managerul evenimentului, Victoria Bidea, la telefon 0737/730.502 sau la email: [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here