Dupa atingerea obiectivului de anul trecut, de a organiza cea buna editie din ultimii 5 ani a Print & Sign, anul acesta trecem la nivelul urmator in dezvoltarea sectoarelor si instrumentelor de atragere a unei audiente cat mai mari si cat mai bine targetate, implementate in premiera pentru editia din 2014: Megashop-ul de Aplicatii, Business Match, Visitors Call Center.

Vom mentine insa si instrumentele cu traditie deja, care si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor: Premium Clients, prin care vom aduce cei mai importanti clienti pentru dumneavoastra, care vor avea un statut si beneficii de clienti VIP si Print & Sign Party, un eveniment de socializare si networking de amploare, care va aduce impreuna furnizorii, producatorii, agentiile de publicitate si clientii finali.

O noutate absoluta pentru acest an este Expo Conferinta Pack Show, un eveniment dedicat sectorului de ambalaje si etichete din cadrul Print & Sign 2015.

Dupa succesul Forumului Print & Pack, evenimentul conex editiei din 2014 a targului Print & Sign, dar si dupa feedback-ul pozitiv al producatorilor de ambalaje si etichete care au fost expozanti in cadrul Print & Sign, crearea unei expo conferinte dedicate acestui sector a venit ca o miscare naturala, dar si necesara pentru jucatorii din piata de print care activeaza sau se dezvolta in aceasta directie.

Vezi cum a fost editia din 2014 a Print & Sign si ce spun companiile despre cel mai mare eveniment din industria tiparului din Romania.

Print & Sign 2015, singurul targ de tipar si signalistica din Romania, are loc in perioada 8 – 11 septembrie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.  Print & Sign este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in pavilioanele C1, C2, C4 si C5.Megashop-ul de Aplicatii

Ne-am propus ca anul acesta sa dezvoltam sectorul de aplicatii, ce a debutat timid anul trecut, pentru ca suntem convinsi ca va deveni unul dintre principalele puncte de atractie ale targului. Megashopul de Aplicatii se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa-si expuna oferta de aplicatii grafice intr-un spatiu dedicat. Datorita rolului cheie pe care il joaca in cadrul Print & Sign 2015, Megashopul de Aplicatii va beneficia de o promovare intensiva catre publicul tinta.

Promisiunea noastra este ca vom diversifica audienta target prin invitarea directorilor de marketing din principalele sectoare economice: FMCG, Retail, Farma, Auto, IT & C, Banking si altele, astfel incat speram ca vom avea un numar cat mai mare de producatori din piata de print interesati de acest sector, dar si un numar cat mai mare de specialisti interesati de cele mai inovatoare si creative produse finite. Datorita rolului cheie pe care il joaca in cadrul Print & Sign 2015, Megashopul de Aplicatii va beneficia de o promovare intensiva catre publicul tinta, dar si de o oferta deosebit de avantajoasa: un stand de 6 mp in cadrul Megashopului de Aplicatii la doar 399 de euro + TVA. Expozantii care participa cu stand in aceasta sectiune au
acces gratuit la Forumul Pack Show, de prezentare gratuita in catalogul oficial al expozitiei si de expunere gratuita pe site-ul www.printsign.ro.

Forumul Pack Show este evenimentul din cadrul expo conferintei cu acelasi nume, in care vor fi dezbatute cele mai actuale teme din sectorul ambalaje si etichete. Una dintre temele evenimentului din acest an va fi “Siguranta alimentelor prin intermediul ambalajelor”, cu speakeri importanti, romani si straini, din piata bunurilor de larg consum (FMCG), din sectorul de ambalaje si etichete, dar si din Ministerul Sanatatii si Ministerul Agriculturii.

Business Match

Platforma online Business Match, ce a fost implementata in premiera anul trecut, este un instrument de facilitare a intalnirilor fata in fata intre vizitatori si expozanti, pe perioada targului. Aceasta platforma asigura vizibilitatea expozantilor in randul vizitatorilor si le da acestora din urma posibilitatea de a solicita intalniri de business companiilor expozante la targ, in toate cele patru zile ale show-ului expozitional. Pentru a avea cat mai multe intalniri cu vizitatorii, este necesar sa completati toate campurile platformei cu informatii cat mai detaliate.

Acestea se refera la lista exponatelor, informatii despre activitatea companiei, lista persoanelor prezente la stand, datele lor de contact si disponibilitatea acestora pentru intalniri cu vizitatorii.

Data la care platforma va fi activa va fi anuntata de catre organizatori, iar pentru a va putea loga in aceasta retea, veti utiliza userul si parola individuale, generate si comunicate pe email cu cateva zile inainte de activarea platformei.

Visitors Call Center

Si anul acesta vom avea programul de contact personalizat – echipa noastra de call-center va contacta telefonic mii de specialisti din industria tiparului si persoane din top managementul principalelor firme vizate din industriile conexe – directori generali, CEO, directori achizitie si directori de productie – in vederea determinarii acestora de a participa la eveniment. Programul de Visitors Call Center va fi lansat cu o luna inaintea deschiderii expozitiei, iar specialistii pe care ii vom invita la targ pentru dumneavoastra sunt: agentii de publicitate, ateliere de productie, designeri grafici, designeri de interior, designeri de moda, arhitecti, clienti finali din FMCG si alte domenii precum retail sau domeniul farmaceutic, ateliere de productie publicitara, importatori de echipamente, importatori de consumabile, asociatii ale industriei, presa de specialitate, specialisti & tehnicieni.

Print & Sign 2015, care celebreaza a 13 – a editie, continua sa imbunatateasca an de an livrarea unei audiente de calitate, factori de decizie in procesul de cumparare si ofera expozantilor sansa de a incheia parteneriate cu potentiali clienti. Pentru mai multe detalii despre Print & Sign 2015, acceseaza site-ul evenimentului sau contacteaza directorul de proiect, Anne Istrate, la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0722.649.945.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here