…au concluzionat ambasadorul Ungariei, Excelenta Sa, domnul Botond ZÁKONYI si presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, domnul Ioan LUCIAN, in cadrul intalniri de azi, 27 ianuarie 2015, la sediul Ambasadei Ungariei din Bucuresti.

Este foarte important pentru UNPR ca buna colaborare care exista pe zona de frontiera comuna Romania – Ungaria intre mediile de afaceri sa fie extinsa la nivel national.

Ne dorim realizarea unor proiecte pe fonduri europene care sa contribuie la sporirea facilitatilor pentru firmele maghiare care doresc sa investeasca in Romania si a firmelor romanesti care doresc sa investeasca in Ungaria.

Promovarea pachetelor turistice comune pentru zonele transfrontaliere de interes turistic, a fost un alt subiect dezbatut in cadru intalnirii.

De asemenea, UNPR va inainta ambasadei Ungariei de la Bucuresti propuneri de companii partenere pentru investitorii maghiari.

Se preconizeaza organizarea unui forum de afaceri romano- maghiar pe domeniile de cercetare, turism si mediu, in toamna acestui an.

“Romania si Ungaria trebuie sa aiba un parcurs de dezvoltare economica comun, care se poate infaptui si cu sprijinul factorului politic din cele doua tari”, a precizat in incheiere presedintele UNPR, Ioan LUCIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here