Jamal, primul si singurul serviciu de delivery din Romania cu preparate jamaicane, se va alatura pe 17 decembrie proiectului de responsabilitate sociala “Casa Ioana Soup Kitchen”, oferind o masa calda oamenilor strazii. La Gara de Nord, incepand cu ora 11:30, Jamal va imparti persoanelor fara adapost patty-uri, produse de patiserie traditionale jamaicane.

Campania “Casa Ioana Soup Kitchen” a devenit deja o traditie in apropierea Craciunului, la Gara de Nord. Aceasta este prima editie la care Jamal participa, dorind sa ofere cateva dintre preparatele specifice jamaicane celor care au nevoie de un pranz cald.

“Jamal si Casa Ioana isi unesc fortele pentru prima data si devin parteneri in proiectul Casa Ioana Soup Kitchen. Acesta este un proiect cu traditie pentru cei de la Casa Ioana, avand ca scop ajutorarea oamenilor fara adapost in preajma sarbatorilor. De asemenea, daca sunt doritori sa ajute, acestia pot trimite haine si conserve cu mancare pe strada Iulia Hasdeu, numarul 1”, afirma Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal a ales sa serveasca patty-uri persoanelor fara adapost, acestea fiind gustari usoare si savuroase si unele dintre cele mai populare preparate din Jamaica. in plus, dupa o luna de la lansare, statisticile au aratat ca cele mai comandate produse de pe www.jamalfood.ro au fost patty-urile.

Despre Jamal

Jamal este o initiativa gastronomica unica in Romȃnia, fiind primul si singurul serviciu de delivery ce ofera mancare autentica jamaicana. Jamal este prezent in Bucuresti, oferind o varietate de preparate culinare care redau aromele bucatariei jamaicane, disponibile la www.jamalfood.ro. Bucataria jamaicana este unica in lume, datorita combinatiilor inedite de condimente si ingrediente, si are o traditie indelungata, puternic influentata de diversitatea colonistilor stabiliți pe insula.

Jamal preia comenzi de luni pana sambata, pana la ora 22:00, iar zona sa de livrare poate fi consultata aici. Transportul comenzilor este gratuit in aria de livrare. Pentru mai multe informații despre Jamal, puteti accesa www.jamalfood.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here