Vineri, 28 noiembrie 2014, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Sector 3, care a avut loc la Colegiul Matei Basarab, consilierul PNL , Inocenţiu Voinea, a adus acuze dure la adresa Primarului Sectorului 3 in urma declaratiilor acestuia din presa referitoare la alegerile presidentiale, cerand demisia domnului Primar Robert Negoita invocand drept pretext faptul ca cetatenii au ales un presedinte din cadrul aliantei PDL PNL.

Consilierul Local din partea Partidului Conservator, Valentin Voicu a reactionat la aceste acuze afirmand urmatoarele: „NU aveti niciun drept sa cereti demisia domnului Primar, deoarece in cazul in care ati uitat, acesta a fost votat in 2012 de catre cetatenii Sectorului 3 cu un procent de 56,45% in timp ce partidul dvs. a obtinut nici mai mult nici mai putin decat 29, 23%. Ma intreb de ce nu si a dat demisia in 2012 si fostul Viceprimar din acea vreme Victor Tartacuta acum Consilier Local dupa ce cetatenii Sector 3 au remarcat faptul ca administratia locala din acest sector, condusa de PDL timp de 8 ani a fost dezastruoasa? De ce dumnevoastra nu v-ati dat demisia in momentul in care ati pierdut alegerile?”

Presedintele Executiv al Partidului Conservator Sector 3, Valentin Voicu a declarat ca il sustine in continuare pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

„Partidul Conservator Sector 3 este un partener de incredere si sustine in continuare majoritatea formata dintre PSD-PC la nivelul sectorului 3, Partidul Conservator prin cei 3 consilieri Elena Petrescu, Tiberiu Horcea si subsemnatul sustinem aceasta majoritate si proiectele sectorului 3”, a declarat Valentin Voicu.

In cadrul aceleasi sedinte si Daniel Oprea, consilier PLR a reactionat cerand demisia lui Cristian Tudorache, Viceprimar -PNL dupa dezastrul pe care l a provocat in acest timp si modul in care a administrat Directia Parcuri, Administrarea Domeniului Public al Sectorului 3 -Bucureşti si Directia Piete Sector 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here