Black Friday, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, aduce oferte avantajoase in magazinele Telekom si ale partenerilor. Totodata, clientii sunt invitati sa viziteze si website-urile telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro, unde pot gasi cele mai bune oferte la telefoane, accesorii si electrocasnice. Febra cumparaturilor incepe pe 21 noiembrie si aduce reduceri de pana la 70%.

Telekom.ro ofera clientilor Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achizitiona cele mai avantajoase pachete la cel mai bun raport calitate – pret. Beneficiile includ comunicare nelimitata, precum si o diversitate de telefoane, tablete si accesorii cu discount de pana la 70%, disponibile in perioada 21 – 23 noiembrie.

Clientii Telekom Romania Communications care aleg sa isi achizitioneze un pachet 3P (televiziune, Internet si telefonie fixa) vor primi un voucher ce ofera reducere pentru achizitionarea unei tablete. Abonatii ce vor opta pentru o oferta integrata (televiziune, Internet, telefonie fixa si mobila) vor beneficia de un voucher pentru achizitionarea unui televizor. Oferta este valabila in magazinele proprii Telekom si ale partenerilor sau accesand Telekom.ro.

Mai mult, Black Friday este cea mai buna ocazie pentru clienti de a-si inlocui dispozitivele si electrocasnicele cu unele noi, la un pret avantajos. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro si Clickshop.ro cu reduceri de pana la 70%. Fiecare comanda efectuata pe website-urile mai sus mentionate va fi insotita de o Cartela Telekom.

Ofertele complete sunt disponibile incepand cu 21 noiembrie pe www.telekom.ro, www.germanos.ro si www.clickshop.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here