Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 5 ani si viitoare mamici, va avea loc in perioada 6 – 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Peste 150 de firme au pregatit cea mai mare varietate de produse si cele mai mari discount-uri exclusive, de pana la 60%, valabile doar pe perioada targului.

Ce vei gasi la Baby Boom Show?

Cea mai mare varietate de produse, mega discount-uri, seminarii despre perioada graviditatii si despre cresterea copilului, activitati recreative si educative pentru copii, in zona special amenajata pentru ei – FUN LAND, super show-ul marca NEXT STAR, invitati speciali – Monica Davidescu si Carmen Bruma, concursuri pentru copii si doua mega tombole – Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului – cu premii de mii de euro: cel mai mare premiu la Tombola Gravidei este un kit de celule stem, in valoare de 1.000 de euro, oferit de Biogenis, iar la Tombola Bebelusului, castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu un patut convertibil, de la Romina Furniture. Iata numai cateva dintre produsele pe care le puteti gasi numai la Baby Boom Show:

1. Biberonul care se incalzeste singur;
2. Perna de alaptare pentru gemeni;
3. Carucioare electrice;
4. Jucarii calmante, care imita sunetele din burtica mamicii din perioada graviditatii;
5. Jucarii pentru dentitia bebelusului si coliere pentru gingii;
6. Asternuturi anti dezvelire;
7. Termometru de frunte non contact, cu scanare cu infrarosu
8. Saci de dormit in forma de animalute si personje de poveste, care au fost desemnate ca fiind „Cea mai buna solutie de dormit din 2014”;
9. Carucioare preferate ale vedetelor precum Bruce Willis, Jessica Alba, Heidi Klum sau Jennifer Hudson;
10. Biberoane anticolici cu senzor de temperatura.

Unde trebuie sa ajungi?

La Romaero Baneasa, in perioada 6 – 9 noiembrie 2014. Accesul se face prin Bulevardul Ficusului 44, iar pretul unui bilet este de 10 RON.

Program de vizitare:
– 6 – 8 noiembrie > 10:00 – 19:00
– 9 noiembrie > 10:00 – 16:0006 – 09 noiembrie 2014 | Romaero Băneasa

Despre Baby Boom Show

Baby Boom Show este cel mai mare targ pentru copii de 0 – 5 ani si viitoare mamici, care reuneste, de doua ori pe an, cei mai mari retaileri de produse si servicii care se adreseaza publicului tinta. Targul prezinta, la fiecare editie, cele mai noi, inovatoare si variate produse si servicii pentru bebelusi si copii de pana la 5 ani si pentru gravidute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here