BCR LEASING IFN a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o crestere a vanzarilor cu aproximativ 95% fata de perioada similara a anului trecut, valoarea bunurilor finantate fiind de circa 61 milioane euro.

Cele mai mari cresteri au fost inregistrate pe segmentul de leasing pentru vehicule comerciale grele, unde compania a realizat o triplare a valorii finantate fata de trimestrul trei 2013.

Finantarile de vehicule au reprezentat, pe primele trei trimestre din acest an, aproape 73% din portofoliul de produse al BCR Leasing IFN. in interiorul acestui segment, mai mult de jumatate din finantari (52%) au fost destinate leasingului de autoturisme, 38% leasingului de vehicule comerciale grele si 10% leasingului de vehicule comerciale usoare.

„Am incercat sa raspundem adecvat cerintelor pietei, practicand niveluri atractive de costuri la client, concomitent cu o crestere a celorlalte beneficii legate de nivelul avansului minim, perioada maxima de finantare, cotele de asigurare negociate cu societatile de asigurare partenere, astfel incat pachetul de finantare-asigurare-servicii oferit clientului sa isi pastreze competitivitatea in orice moment”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing IFN.

Pe segmentul de leasing pentru autoturisme noi, compania a inregistrat cresteri cu 84% fata de aceeasi perioada a anului trecut. in acelasi timp, finantarea de vehicule comerciale grele s-a aflat in centrul preocuparilor BCR Leasing IFN, mai mult decat in anii precedenti, compania adaugand noi beneficii pentru clienti prin promovarea in comun cu dealeri-parteneri, pe anumite marci si segmente.

in acord cu posibilitatile financiare si cerintele actuale ale transportatorilor, compania ofera pana la sfarsitul acestui an conditii speciale la achizitia de camioane noi si second hand. Pachetul de finantare cuprinde costuri competitive pentru finantarile in lei si euro, flexibilitate cu privire la vechimea bunurilor ce pot fi finantate (bunuri cu vechime de pana la 96 de luni la finalizarea contractului de leasing), cote de asigurare preferentiale si avansuri care incep de la 10 sau 15%.

Finantarile de echipamente pe primele luni ale acestui an au reprezentat circa 22% din portofoliul BCR Leasing IFN. Principalele domenii pentru care s-au finantat echipamente sunt transport, industrie, agricultura si constructii Au fost finantate de asemenea, echipamente de stocare a datelor, echipamente medicale, utilaje de curatenie urbana, urmate de echipamente pentru industria alimentara si chimica.

„Dorim sa consolidam ceea ce am incercat sa construim in ultimii ani: o relatie de durata cu clientul, bazata pe transparenta si incredere, o sinergie a beneficiilor oferite in cadrul grupului bancar din care facem parte, extinderea parteneriatelor cu dealerii, ca principala veriga de intermediere a cererii pe piata de leasing”, a adaugat Bogdan Speteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here