Pe 15 octombrie la ROMEXPO se vor deschide trei targuri dedicate tehnicii. Astfel, timp de patru zile, vizitatorii sunt asteptati cu noutati din domeniu in cadrul:

TIB – Targul Tehnic International Bucuresti – eveniment ce aniverseaza 40 de editii

ExpoEnergiE –Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale
Inventika – Salon de Inventii si Inovatii

Ajuns la editia aniversara, cu numarul 40, TIB – Targul Tehnic International Bucuresti este manifestarea expozitionala de traditie in Romania, ale carei inceputuri dateaza inca din 1970.

Tocmai pentru a marca acest moment, dar si alaturi de celelalte doua evenimente care au loc concomitent si ale caror tematici vin in completare – ExpoEnergiE si Inventika, TIB reuneste elita industriei.

Masini de taiat cu jet de apa, masini CNC, masini si echipamente automate pentru productie, masini de ambalat, echipamente de dozat, sisteme de marcare industriala si aparate de zbor autonome utilitare, echipamente si aparate pentru testarea proprietatilor fizico-mecanice ale materialelor, masini de masurat in coordonate 3D, brate poliarticulate 3D, scannere laser, microscoape industriale si metalografice, stereomicroscoape, microscoape 3D, solutii pentru foraj, toate acestea si multe altele se vor dezvalui vizitatorilor celor trei targuri.

Specialistii in domeniu sunt pregatiti sa raspunda si celor mai exigente intrebari si isi doresc sa demonstreze potentialul tehnic romanesc.

“Este un fapt unanim recunoscut ca industria este motorul oricarei economii, iar prin intermediul celor trei evenimente care se vor deschide in curand la ROMEXPO vrem sa demonstram ca acest motor este capabil sa functioneze la capacitate maxima. Am reunit companii de top, autoritati importante din domeniu si asteptam publicul vizitator sa se bucure, alaturi de noi, de reusitele tehnicii autohtone si internationale. Mai mult decat atat, pentru ca suntem in plin avant al inovatiei, tot in aceasta perioada Inventika – Salonul de Inventii si Inovatii este gata sa surprinda vizitatorii cu noi descoperiri” declara Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A.

Evenimentele reunesc peste 400 de companii din Austria, Bulgaria, Cehia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Polonia, Romania, Serbia, Slovenia, Turcia si Ungaria si se vor desfasura in pavilioanele A, C1, C2, C4, C5 si platformele adiacente, pe o suprafata de peste 14.000 mp.
Va asteptam la TIB, ExpoEnergiE si Inventika!
Programul de vizitare al evenimentelor este:
• 15-17 octombrie, intre orele 10:00-18:00
• 18 octombrie 2014, intre orele 10.00-16.00
Locatie: Pavilioanele A, C1, C2, C4, C5 si platformele exterioare.
Bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.tib.ro, www.eee-expo.ro, www.expoinventika.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here